maanantai 5. toukokuuta 2014

Vielä ehtii kesäkuntoon

Kävin pari päivää sitten bikiniostoksilla Cubuksessa ja havahduin siihen, että kesähän on pian vaikka ulkona sataa räntää ja on toukokuu. Tunnetusti parhaat bikinimallit myydään loppuun ennen kesää ja bikinikunnossakin periaatteessa pitäisi olla jo. Itselläni on kuitenkin vielä hieman parannettavaa, mutta kesälomaani heinäkuuhun on vielä sen verran aikaa, että kaikki on vain itsestä kiinni. 


Käytännössä kesäkuntoon kiriminen edellyttää seuraavina viikkoina tiukkaa kuria syömisen suhteen, sillä selkeästi oma kesäkunnottomuuteni johtuu syömisestä.

Omat ongelmakohtani ovat jokaisen naisen rakastamissa jenkkakahvoissa, jotka koostuvat pelkästä rasvasta. Tähän ei auta muu kuin säntillinen rasvanpolttaminen, sillä poppakonsteja minulla tähän hommaan ei ole. Monet luulevat paikallisen rasvanpolton olevan mahdollista, mutta ainoa oikea mahdollisuus piilee kokonaisrasvamassan polttamisessa. Sixpackikin syntyy keittiössä, ei tuhansilla vatsalihasliikkeillä. 

Oma ruokani tulee nyt seuraavan kuukauden sisältämään paljon proteiinia, hyviä rasvoja maltillisesti sekä hieman hiilareita. Pyrin myös lisäämään salitreenin ohelle matalasykkeistä treeniä. Herkut joutuvat taas pannaan, mutta muutamat pähkinät taidan silti livauttaa salaattiin, jotta saan myös tarpeeksi rasvaa. Aiemmn ongelmana oli liian vähäinen rasvansaanti, joka estää sen ettei se rasva lähdekään kropasta. 

Mites teillä on kesäkunnon laita? Joko se on saavutettu, onko se lähellä vai haave vain?

2 kommenttia:

  1. Täälläkin ollaan matkalla kesäkuntoon vai voisiko sanoa elämän kuntoon joka toivottavasti parantuu kesänkin jälkeen :) omassa blogissa itseasiassa kirjoitin pari vinkkiä kesäkunnon saavuttamiseksi. http://idajemina.blogspot.fi/2014/04/nailla-vinkeilla-kesakuntoon.html Vähän samoissa ajatuksissa oltiin noiden bikineiden kanssa. Ne monesti muistuttavat että kesä on pian täällä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo itellekin toi "Kesäkunto" on vähän väärä ilmaisu, sillä elämänkuntoonhan sitä tässä tähdätään :) Jos nyt kuitenkin eka pääsis siihen kesäkuntoon niin siinä ois sitten kiva pysyä! Kävin lukemassa sun tekstin, oli oikein hyviä pointteja siellä. Täytyyy muistaa nyt joka päivä miettiä sitä kroppaa, joka odottaa vielä oven takana. Vaikka tänään oli Älä laihduta-päivä, silti salilla tuli vietettyä parisen tuntia. Vaikka koitankin pudottaa rasvamassaa, en laske sitä laihduttamiseksi.

      Poista