perjantai 7. helmikuuta 2014

Lukijakilpailu: Ystävänpäivä

Nyt kaikki ystävänpäivän ystävät huomio, voita 30€ elämyslahjakortti yhteistyökumppanimme elämyslahjat.fi:n kanssa järjestämässämme lukijakilpailussa. Kerro meille unelmiesi ystävänpäivästä, mitä se kenties pitää sisällään, millaisen olet jo kokenut tai mitä ystävänpäivä sinulle merkitsee. Oma ystävänpäiväni on nykyisin itselleni tärkeä, sillä vietämme puolisoni kanssa silloin myös kuukausipäiväämme. Niitä on jo aika monta kymmentä takana, mutta edelleen haluaisin saada silloin kukkia ja tehdä silloin jotain normaalista arjesta poikkeavaa. Tänä vuonna päivästä ei todennäköisesti tule sen kummoisempi kuin normaalista perjantaista, sillä poikaystävälläni on silloin lätkäpeli, joten tämä leidi hytisee silloin jäähallissa.


Kilpailuun osallistut kertomalla kommenttiboxiin oman tarinasi ystävänpäivään liittyen ja valitsen parhaan tarinan 14.2! Jätäthän kommenttiboxiin myös sähköpostiosoitteesi, johon voin ottaa yhteyttä mikäli voitto osuu kohdallesi! Voit myös valita vain mieleisesi lahjan, johon käyttäisit lahjakortin.


Eli vielä lyhyesti, kerro tarinasi kommenttiboxiin, jätä sähköpostiosoitteesi ja 30€ lahjakortti Elämyslahjoihin voi olla juuri sinun!

Mikäli haluat myös liittyä lukijaksi, tämä ilahduttaisi minua suuresti! 


14 kommenttia:

 1. Meillä ystävänpäivään kuuluu yhdessäoloa ja jotain hieman erikoisempaa, vaikka se olisikin vain hyvä yhteinen illallinen. Ystävänpäivä ei meillä kuitenkaan ole sidottu tarkasti juuri siihen 14.2., vaan vietämme sitä sellaisena päivänä joka sattuu molemmille sopimaan. Tänä vuonna päätimme järjestää toisillemme treffit toisen toiveiden mukaisesti, ja pitkällisen kalenteripohdinnan jälkeen sainkin nauttia ystävänpäivän herkkuillallisesta jo eilen :) sähköposti: homsu_2@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Me yleensä ystävänpäivänä ollaan vaan vietetty aikaa yhdessä ja katsottu esimerkiksi jokin kiva leffa. Nyt kuitenkin tänä vuonna aateltiin ystävänpäivänä mennä poikaystävän kanssa syömään jonnekin kivaan paikkaa. Paikasta ei ole vielä tietoa, mutta poikaystäväni puhui, että jokin hieno ravintola ois kiva paikka. :) Ystävänpäivänä on ihanaa, kun saa ystäviltä ihania kortteja ja jotkut muistavat pienellä lahjallakin! Poikaystävältä saamat ruusut on aina yhtä ihania. :) Ystävänpäivä on minullekin tärkeä, koska on ihanaa muistaa tärkeitä ystäviä.

  Email: karo_liina94@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Ystävänpäivä merkitsee mulle sanansa suomalaisessa merkityksessä nimenomaan ystävänpäivää, eikä ton toisen puoliskon kanssa juhlisteta sitä siis juuri mitenkään. Mieluiten keräisinkin ystävänpäivänä ne kaikki tärkeimmät ystävät kasaan, heitä kun näkee nykyään niin harvoin, ja viettäisin kunnon tyttöjen illan oikein pitkän kaavan mukaan! :)

  mispamoi@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Mun ystävänpäivä ei välttämättä ole tullut vietettyä poikaystävän kanssa, sillä asumme 200km toisistamme ja ystävänpäivä on lähes aina ollut keskellä viikkoa. Tänä vuonna olisi perjantai, mutta olen vaihdossa, joten se jää taas varmaan ilta skypettelyyn. Mulle ystävänpäivä ei oli kuin jenkeissä, pääasia on, että jotenkin kertoo ystäville/rakkaille erityisesti miten paljon heitä rakastaa ja miten tärkeitä he ovat, ehkä itsetehty kortti tai leipoa jotakin! :) Ollaan pari kertaa oltu kavereitten kanssa syömässä, muuten ei ala-asteen jälkeen ole tullut mitenkään erikoisesti vietettyä....

  emiliablogg@live.fi

  VastaaPoista
 5. Tulevana ystävänpäivänä haluaisin yllättää poikakaverini ihanalla illallisella! :) Opiskelijoina meillä ei ole varaa käydä ulkona syömässä kuin äärimmäisen harvoin, joten käyttäisin lahjakortin illalliseen :) olisi kyllä upea ystävänpäivä<3

  silja.92@netti.fi

  VastaaPoista
 6. Ystävänpäivänä muistan hyviä ystäviäni jollakin pienellä asialla,oli se sitten kortti,tekstiviesti,kahvit,lahja tms.Löydettyäni oman kullan facebookin sinkkuryhmästä ystävänpäivä merkitsee minulle enemmän kuin sinkkuna ollessani.Haluaisin yllättää kultani elämyslahjan lahjakortilla esim.ralliin,ampumiseen tai muuhun jännittävään :)

  jarna.meronen@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Viime ystävänpäivänä tullessani kotiin töistä, ihmettelin kun näin poikaystäväni ikkunassa kurkkimassa. Tullesani sisälle oli valot laitettu kiinni. Keittiöstä löysin poikaystäväni, joka oli vuorannut ruokapöydän foliolla ja sen päälle asetellut tuikkukynttilöitä. Kynttilät muodostivat ison sydämen ja sanan "love". Kaiken tämän kruunasi vielä skumppapullo ja korurasia, joka oli asetettu sydämen keskelle. Olimme sopineet ettei vietetä ystävänpäivää ihmeellisesti, niin tämä oli oikein kiva yllätys.

  petrareiman@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Mulla ystävänpäivään kuuluu oman kullan lisäksi myös tärkeässä osassa kaikki kaverit:) Tykkään muistaa kavereita kuin kultaakin itse tehdyillä korteilla tai pienillä lahjoilla. Toivoisin saavani tänä ystävänpäivänä poikaystävältä jonkun kivan pienen yllärin:)

  emma.lehtovaara@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Ystävänpäivän vietetää aina samaa kaavaa käyttäen,eli yhdessä poikaystävän kanssa ja leffaa katsotaan. Illallinen olisi joskus mukava vaihtelu.Työttömiä kun ollaan niin ei oikein ole varaa,mutta aina se ystävänpäivä on ollut mukava viettää kahden kotonakin kun saa olla vaan toisen lähellä =)

  Psychotuss@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. Mun ystävänpäivään kuuluu perinteinen kahvilareissu kavereiden kanssa. Lisäksi olen yleensä yllättänyt pari lähimmäistä kaveria jollain pikku kortilla tai herkulla, jotain ihan pientä kivaa ylläriä. Tärkeämpää on se yhdessäolo kuin materia! Tänä vuonna vietän ekaa kertaa ystävänpäivää myös poikaystävän kanssa ja itse olen askarellut hänelle ihanan valokuvakehyksen, jossa on kuvia meidän yhteisen matkan varrelta ja lisäksi kliseinen, mutta erittäin söpö minä rakastan sinua -muki. :3

  siruinkinen@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Kun aloimme seurustelemaan poikaystäväni kanssa viisi vuotta sitten, aloin pohtia, että pitääkö sitä ystävänpäivää viettää kavereiden vai poikaystävän kanssa. Laitoin sitten 4.2. poikaystävälleni tekstiviestin, joka kuului jotenkin näin: "Me ei sitten vissiin vietetä ystävänpäivää mitenkään...? :)"
  Vastausta ei kuulunut, mutta ajattelin sen johtuvan poikaystävän kiireistä.
  Myöhemmin samana päivänä poikkis ilmaantui oveni taa hengästyneenä ja suklaarasia kädessään, pyydellen anteeksi, että oli unohtanut ystävänpäivän. Olin aivan kummissani ja vastasin, että siihenhän oli vielä 10 päivää aikaa. Poikaystävä oli viestistäni käsittänyt, että ystävänpäivä olisi ollut sinä kyseisenä päivänä :D Sain hyvät naurut, mutta olihan se aika söpöä.

  limppu.livari@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Tänä vuonna ystävänpäivä kuluu töissä ja illalla opiskelijaystävien kanssa sitseillä paremman puoliskon ollessa töissä. Vietämme kumppanini kanssa yhdistettyä ystävän- ja vuosipäivää 8.3. Tampereella, jolloin tarkoituksena on ottaa irtiotto arjesta ja nauttia vain kauniista Tampereesta ja yhdessäolosta. Ystävänpäivä on iso symboli suhteessamme, koska tunnustimme viime ystävänpäivänä olevamme ihastuneita toisiimme ja puhe kääntyi kohti seurustelun aloittamista.

  Ystävänpäivä merkitsee rakkaiden ihmisten huomioimista ja muistuttaa siitä, miten hienoja ihmisiä omassa elämässä onkaan :) danceinneon@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Emme vietä ystävänpäivää ollenkaan, ystävyys näkyy päivittäin pieninä juttuina, hipaisulla ohi kävellessä, valokuvan lähettäminen kauniista autosta (!!! se on romanttista, pitää vain ymmärtää se niin...) , siitä että kertoo kavereilleen suunnittelevansa mun kanssani matkaa eurooppaan (mulle ei kerrottu ensin...)... ah--- niin söpö mies.
  maison@luukku.com

  VastaaPoista