maanantai 25. marraskuuta 2013

Elixia Salmisaari

Olin tänään työasioilla liikenteessä Salmisaaressa ja päätinkin että voisin samalla käydä kokeilemassa Elixiaa kun monesti on sinne pitänyt erikseen mennä. Paljon olen kuullut hyvää, mutta itselle jäi ainakin salipuolesta ehkä hieman vaisu kokemus. Oman ohjelmani laitteet olivat typerästi kahdessa kerroksessa ja osa laitteista puuttui kokonaan mihin olen Sellossa tottunut. Lisäksi laitteet olivat hieman erilaiset ja painojen kanssa joutui hieman etsiskelemään.Lämmittelin poikkeuksellisesti juoksumatolla, sillä ilmeisesti uusittu Cardio Zone pimeänä huoneena oli melkoisen houkutteleva. Huoneessa pauhasi menevämpi musiikki kuin muualla salilla ja täällä ei kukaan huomaa jos naama helottaa punaisena vaikka salilla sillä nyt ei olekaan merkitystä. Täällä voisin kuvitella viihtyväni jatkossakin, sillä lämmittely venyi huomaamattani kun innostuin powerwalkkaamaan, mikä ei ole ollenkaan huono asia.


Tänään oli vuorossa ylävartalotreeni ja aloitinkin liikkeeni tutusta penkkipunnerruksesta käsipainoilla. Tällä viikolla sarjani olisi kuulunut olla hieman raskaampi ja lyhyempi kuin viime viikolla, mutta 12kg käsipainot olivat liian raskaat, joten kymppeihin oli tyytyminen. Kuitenkin treeni oli tarpeeksi rankka, joten hyvin meni. Hieman hämmensi myös nämä erilaiset käsipainot, mutta pääasia että painomäärä oli sopiva.Näkymät Salmisaaressa eivät myöskään olleet huonot. Aiemmin kävin Esportin Helsingin pisteellä salilla, mutta kyllä merimaisema silti Stadin keskustan voittaa.Palkkariksi nappasin mukaan hieman Prodea, joka osoittautui yllättävän hyväksi. Ensi viikolla voisin mennä Salmisaareen kokeilemaan Hittiä, joka on Elixian versio crosstraining-tyyppisestä pienryhmätunnista. Aiemmin kävin kokeilemassa Fressillä Sisu-crossia, joka on taas 30min tehotunti. 

Veikkaan että kunhan pääsen toisen kerran pyörimään Salmisaareen ja sali tulee tutuksi, kaksikerroksisuus ei häiritse enää niin paljon ja kunhan sisäistän missä laitteet sijaitsevat. Olihan Alexiuminkin sali peräti kolmessa kerroksessa, vaikka kyllä Sello yhdellä kerroksellaan vie voiton. 

Tässä vielä plussat ja miinukset Elixia Salmisaaresta:

+ avaimelliset pukukaapit (sellossa/alexiumissa oltava omat lukot)
+ infrapunasauna
+ paljon lämmittelytilaa (crossareita, kuntopyöriä, juoksumattoja)
+ Cardio Zone ja sen pimeys

- kaksikerroksisuus ja sen aiheuttama epäselvyys
- palkkareita myynnissä suppeasti vaikka iso keskus
- puuttui kunnon ristikkäistalja

Käykö kukaan teistä Elixiassa ja millaisia kokemuksia teillä on?

1 kommentti:

  1. Itse puolestaan rakastan Salmisaarta sen tilan mahdollistamien monipuolisten treenien takia! Pätkät tartsia ja sitä varten tuodut lisävälineet (mm. ladderit ja aidat) on tällaisen höntsäilijähifistelijän unelma :) Toki onhan se vähän järjestelty niin että painohifistelijät yläkerrassa, laitteita käyttävät alakerrassa. Itse kun en laitteita käytä, niin en ole koskaan kokenut ongelmaksi... Sellon Elixia on kyllä myös todella hyvä nykyään kun se on uusittu joskus reilu vuosi tai jopa pari sitten. Kiva huomata että Elixialla on nykyään mainosmatskuja, joissa on myös suomen henkilökuntaa messissä :)

    VastaaPoista