torstai 29. toukokuuta 2014

Treenimuotia - I want these!

Nyt kun kesä tulee, kaipaisin kipeästi jotain uutta treenivaatekaappiini. Tiedän ettei tuo meillä majaileva miespuolinen henkilö siitä tykkäisi jos jotain sinne TAAS ilmestyisi. Onhan se ihan fakta että jos käy treenaamassa monta kertaa viikossa niin eihän kahdet kappaleet urheiluvaatteita riitä mihinkään?

Urheilurintsikat Mango 22,95€
Selailin vähän aika sitten Mangon kuvastoa ja huomasin että heilläkin on treenivaatteita. En sitten tiedä kauan heillä niitä on ollut, että oliko tämä mikään uutinen, sillä ennen kuin Mango tuli tuohon Selloon, en ikinä käynyt siellä. Ainakaan Sellossa näitä treenivaatteita ei taideta myydä tai sitten olen todella sokea. Huomasin kuitenkin että Mangon nettikaupasta näitä on mahdollista tilata, joten siitä ehdotonta plussaa!

Juoksutakki Mango 39,95€
Tämän taas bongasin Mangon nettikaupasta. Vaikka en juoksuihminen olekaan, tämä päällä voisin kyllä kuvitella ulkoilevani. Tästä saa vielä hihatkin irti, joten tästä saa näppärästi myös liivin.

Juoksutakki H&M 29,95€
Tämä versio taas on Hennesiltä. Asicsilla on myös tämän tyyppinen juoksutakki, johon olen aivan ihastunut, mutta edellämainituista syistä en sitä ole ostamassa ainakaan lähitulevaisuudessa. Muutoinkin suosin treenivaatteissani pelkästään edullisempia merkkejä, kuten Gina Tricot, H&M ja Cubus.

Joogatakki H&M 34,95€
Kaipailen välillä salilla pitkähihaista esimerkiksi käsitreenipäivinä, kun silloin ei yksinkertaisesti vain tule niin lämmin, joten tässä olisi niille päiville ihana vaihtoehto. Haluaisin myös kokeilla Elixian Astanja ja Hathajoogaa, joten siellähän pitäisi sitten myös olla oikeat varusteet.

Tennismekko H&M 24,95€
Oih, ihana kesäinen treenimekko. Harmi etten pelaa tennistä eikä tämä oikein salille tai jumppaankaan sovellu.

Tälläisiä olisi täällä haaveissa, mutta saas nähdä toteutuuko näistä mikään. Millaisista treenivaatteista te pidätte? Panostatteko laatuun vai kelpaako teille edullisempi vaihtoehto?

15 kommenttia:

  1. Kivan olonen blogi mutta pikku vinkkeinä voisin heittää että favicon kannattaa vaihtaa, kuvat isommiks ja pienet välit niihi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en nyt ihan kätsää mitä meinaat isommilla väleillä? :)

      Poista
  2. Toi kakkoskuvan takki on ihana! Lenkkeilu/urheiuylipäätään maistuu paljon paljon paremmalta kun on kunnon varusteet :) itsellä niin ainakin ! Tykkään sun blogista, ja oon lukijanakin...

    http://more-than-we.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Katselin näitä vanhojakin postauksia ja huomasin, että kirjotat tosi persoonallisesti! (: Kaksi postausta sitten tuli tosi kiva postaus, just sopivan paljon tekstiä. Tässä oli mun makuun vähän liian suppeasti, mutta ymmärrän kyllä, ettei välttämättä tuohon oikein keksikkään muuta sanottavaa. Jatka samaan malliin, jos olisin kiinnostunut reenaamisesta enemmän, jäisin lukijaksi (:
    http://tavoitteena-mahdottomuus.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Hm, en tiedä lähettikö tämä kommenttiani, kokeillaan uudestaan...

    Lueskelin vanhojakin postauksia ja huomasin, että kirjoitat tosi persoonallisesti ja kivasti! (: Pari postausta sitten tuli oikein kiva postaus, sillä siinä oli just kivan paljon tekstiä. Tässä ei ollut ihan mun makuun tarpeeksi tekstiä, mutta ymmärrän kyllä, tästä aiheesta ei välttämättä saa enempää kirjoitettua (:
    Jatka samaan malliin! Jos olisin vähän enemmän kiinnostunut treenaamisesta, jäisin lukijaksi (: Käyhhän kysymässä multa pari kysymystä? http://tavoitteena-mahdottomuus.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähettihän se :) Kiitos kehuista ja käyn ehdottomasti kysymässä kyssäreitä!

      Poista
  5. Mä panostan mieluummin laatuun koska käytän treenivaatteita kauan. Välillä tosin H&M yllättää ja sieltä löytyy jotain tosi kivan näköistä joka vain yksinkertaisesti on pakko saada. Ja nekin on välillä todella kestäviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla käy hennesin kanssa usein niin että jotain on pakko saada :D Mun saliharrastus on kestänyt nyt vähän yli 1,5v ja mikään GInan tai Hennesin treenivaate ei oo hajonnu vielä eli nekin voi kestää :)

      Poista
  6. oi oi nyt tuli taas aiivan liikaa shoppaus inspistä ;)

    http://bettinaw.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. Laatu on tärkeää, mutta monesti eettisyys on se tärkein prioriteetti :) http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myönnetään, monesti eettisyyttä ei ainakaan treenikamoissa tule ajateltua :/ Muutoin vaatteeni kyllä ostan mielelläni kirpparilta edes, mutta treenivaatteita sieltä on vaikea löytää. En tiedä haluaisinko välttämättä edes valmiiksi hiostettuja treenihousuja :)

      Poista
  8. Mulla tulee niin paljon käytettyä treenivaatteita ihan tavallisessa arjessakin,että laatuun satsaaminen on tosi iso juttu mun mielestä:) en ole väline urheilija,mutta kirkkaat ja tyttömäiset värit antavat lisämotivaatiota ja treeni intoa harjoitteluun:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisihan se kiva itsekin ostaa esim. Niken vaatteita, mutta tuntuu jotenkin nurinkuriselta tuhlata x summa esim treenitoppiin jonka hinnalla saisin vaikkapa sen topin ja vielä vaikka housut. Omasta mielestään tosiaan hennesin yms laadussa ei ole mitään vikaa :)

      Poista