torstai 10. heinäkuuta 2014

Boostia treeneihin Green Tea kapseleilla

Tein viime viikolla tilauksen Fitnesstukkuun ja tilasin sieltä hieman boostereita parantamaan treeniä. Saimme Samin siskon Hennan kanssa idean ottaa pienen kesähaasteen ja avittaa samalla treenejä boostereilla. Aikaisemmin en ole kokeillut mitään ihmenappeja, enkä odotakaan niiden tekevän mitään puolestani. Tarkoitus on vain hieman avittaa ruuansulatusta toimimaan sekä mieltä, jotta jaksaisin helteilläkin panostaa liikuntaan.

image

Tilasimme IronMaxxin Green Tea kapseleita 130kpl, jotka sisältävät nimestään päätellen vihreää teetä sekä hieman kofeiinia. Ei siis mitään kunnon taikatabletteja. Näitä tulee ottaa 1-3 päivässä riippuen treenin määrästä. Itse olen ottanut yhden treenittömänä päivänä ja 3 niinä päivinä kun tiedän treenaavani. Takana nyt siis 4 päivää ja mitään ihmeellistä en ole juuri kerennyt huomata. Maanantaina illalla kävin vetämässä kunnon jalkarääkin vanhan lukiokaverini Maijan kanssa ja ainakaan väsy ei painanut salilla kun jaksoimme siellä melkein 2 tuntia jumpata. Liekö sitten johtui näistä vai ei.

Meillä oli Hennan kanssa sopimus, että 130 tabletin ajaksi otetaan nyt sitten kunnon tavoitteet. Vielä emme ole ehtineet niitä miettiä loppuun, mutta sen tiedän että omani todennäköisesti liittyy siihen rasvanpolttoon. Ensi kuussa pääsen taas personal trainerin pakeille, joten sinne asti olisi aikaa poltella sitä rasvaa taas.


image

Tilasin samalla itselleni myös uudet salihanskat, sillä edelliset hukkasin todennäköisesti salille. Ainakaan vastaanotosta ei niitä löytynyt, joten hyvin olivat sitten kelvanneet jollekin. Onneksi edellisissä nuo tarrat olivat ehtineet jo kulua niin loppuun, ettei ne oikeastaan pysyneet enää edes kiinni. Salihanskat ovat siis Betterbodiesin ja nämäkin tilasin siis Fitnesstukusta.

Muutoin nyt olen taas ottanut itseäni niskasta kiinni (hehheh, juuri äskenkin söin hieman pizzaa) eli olen yrittänyt syödä vähemmän sekä terveellisemmin. Ainakin se hirveä hiilariturvotus/pöhötys on tiessään, joten jotain on tehty oikein. Puntarilla en ole nyt käynyt enkä aiokaan käydä kun ei siitä itselleni mitään iloa kuitenkaan ole, kun varsinaisesti en halua laihduttaa vaan ainoastaan muokata kehosta vähärasvaisemman. Olenkin monesti väitellyt kavereideni kanssa, että lasketaanko myös rasvanpoltto laihdutukseksi vai onko laihdutus sitten painon pudottamista. Mitä mieltä sinä olet tästä?

Oletteko te muut muuten käyttäneet boostereita ja jos olette niin mitä ja millaisia tuloksia olette saaneet niillä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti