maanantai 1. syyskuuta 2014

Bikinichallenge: Maanantaimittaus viikko 4

BC:tä on nyt takana 4 viikkoa ja nyt tämän viikon aikana tuloksia onkin alkanut tulemaan oikein urakalla. Viime viikolla en saanut mittaustuloksia heti aamusta, joka ehkä pikkuisen vääristää viime viikon tuloksia. Tällä viikolla nimittäin paino on humahtanut kovaa kyytiä alas ja muutenkin edistystä on tapahtunut. Tällä viikolla otin teille myös kuvat, joista kenties näkee vähän jotain tapahtuneen :)Vasemman puoleiset kuvat ovat siis aloitusviikolta eli ne on otettu 4.8 ja oikean puoleiset on otettu eilen sunnuntaina 31.8. Kuvissa on siis eroa 4 viikkoa ja BC:ssä ollaan juuri aloitettu viikko 5 eli puoliväli häämöttää tämän viikon jälkeen.
'
Rinnanympärys: 88cm (89cm)
Rinnan alta: 73cm (74cm)
Vyötärö: 70cm (71cm)
Navan kohdalta: 82cm (83cm)
Lantio: 95cm (95cm)
Reisi: 56cm (56cm)
Hauis: 30cm (30cm)

Paino: 62,2kg (63,7kg)

Mitoissakin on tapahtunut pientä muutosta, mutta kyllä ehdottomasti suurin muutos on peilissä. Mitään älytöntä painonpudotusta minä en ole hakeamassa tämän avulla vaan minua kiinnostaa juurikin muutos peilissä. Selkeästi ollaan menossa oikeaan suuntaan ja kyllähän pieni tiukennus kropassa myös tarkoittaa parin kilon pudottamista. Monet hakevat BC:n avulla jopa kymmenenkin kilon pudotusta jo valmiiksi suht hoikasta varresta, mutta itse aion pitää järjen kädessä ja ottaa maltillisesti. Tässä on paljon muutakin elämässä meneillään kuin pelkkä kropan muokkaus. Vedän BC:n kuitenkin ohjeiden mukaan, mutta kroppaa ja mieltä kuunnellen, uskon että sillä hyvä tulee.

2 kommenttia:

  1. Peilissä tuon muutoksen todellakin näkee! Tsemiä jatkoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Kyllä tää selkeesti muokkaa kroppaa kun vaan jaksaa odottaa. Nyt on kyllä ollu viime aikoina niin haipakkaa, että parit treenit oon jättäny suosiolla väliin, mutta ehtiihän tätä jatkaa vaikka pari viikkoa vielä extraa sitten ja stressaaminen ei tunnetusti auta mitään!

      Poista