maanantai 8. syyskuuta 2014

Bikinichallenge: Maanantaimittaus viikko 5

Taas on yksi viikko vierinyt ohi Bikinichallengesta. Tällä viikolla alkaa kevennetty viikko virallisesti vaikka jouduinkin PT-koulutuksen vuoksi treenejä jo jättämään väliin. Vaikka kyseessä on kevennetty viikko, teen silti 3 kovaa treeniä (eli maksimi minkä saa tehdä), sillä keskiviikkona pääsen pitkästä aikaa tapaamaan omaa personal traineriani sekä lauantaina edessä on väriestejuoksu Serenassa. Jospa sitä vihdoin pääsisi testaamaan myös uudet Versa Grippsit, jotka saapuivat jo aika päiviä sitten.

Mites sitten on taas sujunut? Eipä kovin kummoisia muutoksia itse kehossa ole tapahtunut, mutta kuten edellisessä postauksessa mainitsin, edistymistä on tapahtunut kropassa. Nykyään siis jaksan vetää leukoja jo omin voimin sekä pistoolikyykky (yhden jalan kyykky) onnistuu myös molemmin puolin. Voima tai tekniikka on siis parantunut tässä ja veikkaan että levolla on myös tekemistä tämän asian kanssa.

Sitten ne mitat:

Rinnanympärys: 88cm (88cm)
Rinnan alta: 73cm (74cm)
Vyötärö: 70cm (71cm)
Navan kohdalta: 83cm (83cm)
Lantio: 94cm (95cm)
Reisi: 56cm (56cm)
Hauis: 29cm (30cm)

Paino: 61,9kg (62,2kg)

Paino tosiaan tippuu nyt maltillisesti niinkuin kuuluukin, mutta muuten mennään aika samoilla senttilukemilla. Eihän tämä viikottainen mittanauhan kanssa pyöriminen ehkä ole fiksuinta, mutta vedetään nyt loppuun asti tällä viikkotaktiikalla kun siihen on ryhdytty. 

Tänään minulla oli myös tankkauspäivä, joka sisälsi ainakin seuraavia elementtejä:Kyllä, nyt sai mässäillä! Tämä päivä on oikeasti rytmittynyt syömisen ympärille niinkuin olin jo pitkään suunnitellut. Kyseessä siis hiilaritankkauspäivä BC:n puolivälissä ja ai että oli ihana paistaa aamulla croissantit ja syödä vähän juustoa <3 Makuunin irtaritkin olivat sallittujen aineiden listalla, joten pitihän sielläkin piipahtaa. Kroppa sai mielen lisäksi myös huoltoa, kun pääsin tänään myös urheiluhierojan käsittelyyn. Kyllä jalat oli taas niin solmussa, mutta eipä ole enää! Tankkauksesta ja muutenkin kuulumisista voisin kertoa enemmän huomenna, sillä enhän ole vielä edes paljastanut miten perjantaisessa lisenssinäyttökokeessa loppujen lopuksi kävi. Palataan näihin asioihin siis huomenna!

Ps. Puntari näyttää varmaan pari kiloa enemmän huomenna, mutta sehän ei menoa haittaa! <3 Vielä yksi vanukas naamariin ja nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti