keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Uutuuksia treenivaatekaapissa

Heipsan pitkästä aikaa!

Ensiksi, pitkä tauko ei meinaa meilläpäin treenattomuutta vaan niin kovaa treenitahtia, ettei siitä kerkeä postailemaan. Tällä viikolla on ehditty vetää jo kolmet tiukat treenit ja tietysti osana uutta intoa on treenivaatekaapin uudet aarteet.

Monet kanssani treenaavat tietävätkin, että pirteät treenivaatteet ovat itselleni tärkeät. Ilman kunnon vaatteita ei minua salilla nähdä. Ystäväni Suvi joskus aikoinaan totesi, ettei sali ole mikään fashionkilpailu (niinkuin ei olekaan), mutta itseäni ei kyllä ns. pieruverkkareissa salille saa. Yllättäen lempivärini treenivaatteissa on pinkki ja myös uusissa vaatteissa väri on päässyt hyvin esiin.

Vaatteet Gina Tricot
Noniin, tässä siis uudet treenivaatteet osa 1. Sekä housut että toppi ovat Gina Tricotista. Hintaa housuilla oli 29,95€ sekä topilla muistaakseni 14.95€. Ei siis mitään liian kalliita. Itse suosin edullisia treenivaatteita, sillä saisin esimerkiksi yhden Niken topin koko tämän vaatekerran hinnalla. Monet vetoavat laatuun, mutta itselleni nämä riittävät vallan hyvin. Lisäksi tuntuu, että myös halpaketjut kuten juurikn Gina Tricot sekä H&M hyödyntävät tämänhetkisen fitnessmanian aika hyvin tarjoamalla paljon treenivaatteita. Hennesin urheilusukat ovat muuten parhaita mitä tiedän, ihan vain vinkkinä!


Tässä kuvassa toinen uusi paita, myöskin Gina Tricotista. Hinta taisi myöskin olla 14,95€. Tämä paita on hieman pidempää sekä löysempää mallia. Poikkeuksen omaan vaatekaappiini tekee se, etten yleensä suosi kuin teknisestä kankaasta tehtyjä vaatteita. Housuissa nuo sivut ovat läpinäkyvää verkkokangasta, joka tuo sen oman juttunsa niihin.

Tälläisiä uutukaisia löytyy siis omasta treenikaapista. Onko teille löytynyt mitään uutta kivaa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti