tiistai 5. elokuuta 2014

BIkinichallenge: lähtötilanne

Eilen minulla alkoi FitFarmin Bikinichallenge, joka on siis 10 viikkoa kestävä nettivalmennus kiinteytystä hakeville. Tämä setti ei sovi paljon pudottaville, vaan lähinnä viimeisten kilojen kanssa kamppaileville, joilta löytyy jo pitkä treenitausta. Valmennuksessa saan valmiit ruokavaliot näiden 10 viikon ajaksi sekä viikoittain vaihtuvat treeniohjelmat. Valmennuksen onnistumisesta vastuu on täysin minulla, sillä kukaan ei luonnollisesti tule linjoja pitkin minua piiskaamaan.

Mitkä sitten ovat omat tavoitteeni? Aamupainoni on tällä hetkellä tasan 65 kiloa, joten paino on päässyt kesän aikana nousemaan n. 1,5kg. Olen kyllä kesän aikana huomannut, että se painokin vaihtelee tästä aika paljon, sillä jonain aamuna painan 63kg kun taas toisina sen 65kg tai jotain siltä väliltä. Tunnen oman kroppani kuitenkin niin hyvin, että tiedän saaneeni sinne ylimääräistä jonkin verran. Rasvaa olisi siis tarkoitus karistaa kropasta muutama kilo, mutta en yhtään tiedä paljonko se sitten kiloissa olisi. Ehkäpä joku 4-5 kiloa pelkkää rasvaa. Aion kuitenkin noudattaa ohjeita kirjaimellisesti, joten lähtee mikä lähtee. Täysiä kuitenkin vedetään.

image


Sitten ne kropan mitat:

Rinnanympärys: 89cm
Rinnan alta: 75cm
Vyötärö: 74cm
Navan kohdalta: 85cm
Lantio: 97cm
Reisi: 57cm
Hauis: 30cm

Valmistauduin valmennukseen toteuttamalla jo etukäteen kaikki mahdolliset mielitekoni, sillä 10 viikon aikana ei syödä mitään mikä ei ole listassa. Listaan kuuluu alle 60kcal/100g sisältäviä vihanneksia sekä vaaleata kalaa, kanaa ja vähärasvaista jauhelihaa. Maitorahkaa löytyy myös runsaasti tästä ruokavaliosta.

image

Lueskelin vertaistukifoorumia FitFarmin sivuilta ja monet olivat jo innokkaasti aloittamassa jo edeltävänä viikonloppuna. Itse luotan siihen, että eilen maanantaina aloittaminen riittää, sillä 10 viikkoa on pitkä aika ja jos liian innokkaasti aloittaa niin silloin se innostus loppuu samaa tahtia kesken. Itse olen psyykannut itseäni tähän tulevaan 70 päivään ja enää on 69 jäljellä! Haasteena tämä on minulle samaa luokkaa kuin 100 päivän herkkulakko, joka sekin meni ohi todella nopeasti ja kivuttomasti.


4 kommenttia:

 1. Seuraan sun molempia blogeja. :) Mut jospa täältä saisin nyt imettyä itseeni lisää motivaatiota, että saisin oman projektini myös alkuun. Motivaation ja itsekurin puute ovat isoimmat haasteeni tällä hetkellä. :( Tarvitsisin nyt jonkun NIIIN hyvän haaveen tai unelman, että se kadonnut motivaatio löytyisi minunkin elämääni.

  Jossain vaiheessa omassa blogissani voi myös seurata kilojen karistamis projektiani.

  http://elamassaeksynyt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti täältä saa edes vähän inspiraatiota. Mulla ainakin toimii tämä tähän projektiin sitoutuminen, että ehkä säkin voisit löytää esim. FitFarmilta itelles sopivan? Juu seurailen myös sun blogia ja mielelläni tuun tsemppaamaan sua myös sun projektissa :)

   Poista
 2. Onpas kiva löytää välillä myös täysin normaalipainoisen kiinteytysblogi! :) Lueskelin muutamia sun tekstejä ja jään kyllä innolla lukemaan sun kehityksestä. Tsemppiä! :)

  http://c-duracell.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihana kommentti, kiitos! :) Normaalipainossa aion pysyä tosiaan jatkossakin, nyt on vaan pieni fiksaus vielä menossa :)

   Poista