maanantai 11. elokuuta 2014

Bikinichallenge: Maanantaimittaus viikko 1

Bikinichallengea on nyt takana yksi kokonainen viikko ja jäljellä on enää 9 viikkoa. Ensimmäinen viikko meni aika pitkälti totutellessa uuteen rytmiin sekä salilla esimerkiksi painojen hakemiseen. Ruokarytmi säilyi pääasiassa hyvänä, mutta töissä ajoittain ajat olivat vähän sinne päin. TIlanteelle ei kuitenkaan mitään voi, joten näillä mennään. Aterioita jäi välistä kaksi viikon aikana ja huomasin että raskaimmalta aterialta olin unohtanut Realit kokonaan pois. 

Sitten niihin mittoihin. Suluissa olevat tulokset ovat viime viikon maanantain tuloksia ja mustatut ovat ne, jotka ovat muuttuneet viime viikosta. 


Rinnanympärys: 89cm (89cm)
Rinnan alta: 74cm (75cm)
Vyötärö: 72cm (74cm)
Navan kohdalta: 85cm (85cm)
Lantio: 96cm (97cm)
Reisi: 56cm (57cm)
Hauis: 30cm (30cm)

Paino: 64kg (65,5kg)

Kovinkaan paljon viikossa ei ole ehtinyt tapahtua ja eniten tuo hiilaripöhön laskeminen näkyi painossa ja vyötäröllä. Nyt paino on selkeästi asettunut siihen missä sen kuuluukin olla ja tästä lähtien kaikki lähtevä onkin sitten sitä itseään. Alkuviikosta paino nimittäin laski tasaisesti 300g/päivä, mutta nyt muutaman päivän olen painanut tämän saman 64 kiloa. Puntarilla ravaaminen saa siis jäädä tästä lähtien kerran pari viikossa tehtäväksi ja blogissa maanantaisin tehdään tämä viikkokatsaus edelliseen viikkoon. 

image

Tällä viikolla työt eivät vaikuta niin paljon onneksi ruokarytmiin eivätkä treeneihin, joten hieman leppoisammin saadaan mennä. Mitään mielitekoja ei ole syntynyt ja vaikka söinkin viime viikolla joka päivä samaa ruokaa 2 kertaa päivässä, ei sekään alkanut vielä tökkiä. EIlen kyllä töistä tullessani yhden tytön kebab ranskalaisilla tuoksui kyllä hyvältä, mutta onneksi se havainto kesti vain sen pari sekuntia ja illalla pääsin palaamaan maitorahkan pariin. 

Tämän viikon tavoitteina on saada oppari aloitettua, pitää treenitahti hyvänä sekä nauttia kenties vihdoin hiipuvista helteistä. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti