maanantai 18. elokuuta 2014

Bikinichallenge: Maanantaimittaus viikko 2

Toinen viikko BC:tä on nyt ohi ja helpostihan sekin siitä meni. Muutamana päivänä kokkailu etukäteen ärsytti, kun kokoajan tuntuu olevan jotain syötävää ja tiskiäkin kertyy ihan pirusti. Tällä viikolla hommat ei ainakaan helpotu, kun aamuvuoroja pukkaa taas ja illat (ja päivät) pitäisi jaksaa PT-koulutuksessa. Kohta olisi taas kokkailua tiedossa huomiselle, aijai. Turha kuitenkin valittaa kun itse tälle tielle on lähdetty :)

Viime viikolla sain tehtyä kaikki treenit eli kävin salilla sen 4 kertaa ja kerran kävin juoksemassa jättärillä taas portaita. Yhdet treenit vedin PT:ni kanssa ja silloin kyseessä oli volyymitreenit jaloille. En olekaan taas pitkään aikaan saanut jalkojani noin hapoille ja kotimatkani salilta kestikin vartin kun normaalisti sen kävelee alle 10 minuuttiin. 

Sitten sitä edistymistä viime viikosta, muuttuneet on taas mustattu ja suluissa viime viikon tulokset:

Rinnanympärys: 89cm (89cm)
Rinnan alta: 74cm (74cm)
Vyötärö: 71cm (72cm)
Navan kohdalta: 83cm (85cm)
Lantio: 95cm (96cm)
Reisi: 56cm (56cm)
Hauis: 30cm (30cm)

Paino: 63,9kg (64kg)

Paino ei tosiaan ole viime viikosta laskenut kuin tällä hetkellä sen 100g, mutta senttejä on onneksi lähtenyt toivotuista paikoista. Kuten olen miljoonaan kertaan toitottanut, haluaisin eniten eroon jenkkiksistä ja siellä sitä ylimääräistä onkin kaikista eniten. Nyt pahimmista ongelmakohdista on lähtenyt viime viikosta pari senttiä, joten oikealla suunnalla ollaan. Muutoin en kyllä ole huomannut itsessäni mitään muutoksia edes kuvissa. Ilman niitä olisin varmasti sokea myös kokonaismuutokselle siitä huolimatta paljonko kiloja lähtisi ja mistä.

Mielitekoja ruuan suhteen ei tälläkään viikolla syntynyt, mitä nyt lauantain työ+shoppailupäivän (20h) aikana nälkä oli melkoinen aina välillä. Onneksi yli 12h päiviin saa syödä ylimääräisen satsin maitorahkaa ja varmaan noin pitkissä päivissä saisi syödä jo kaksikin kun eihän noilla ruokamäärillä muuten pärjää. Tarkoitus ei kuitenkaan ole kuihduttaa itseään.

PT-kurssikin saatiin tänään käyntiin ja eka päivä on nyt takana. Ensimmäinen päivä oli suht leppoisa ja välillä innostuttiin leidejen kanssa puhumaan enemmän asian vierestä. Kurssilla meitä on mukana 9 innokasta tulevaa Fressi Traineria ja ryhmänä ollaan melkoinen pakkaus. Ikähaarukka ryhmässä oli melkoisen suuri, nuorimmaisen ollessa varmaan joku 23v. ja vanhimman ollessa 55v. Tästä voisin hölistä lisää myöhemmin, sillä nyt on pakko painua keittelemään huomiseksi nuudeleita, joten palaillaan taas kun siihen on energiaa ja ennen kaikkea aikaa! :)

2 kommenttia:

 1. Harvemmin sitä viikossa mitään tulosta tulee. Vähän yksi lysti mittailla joka viikko.
  Lisäksi paino saattaa heitellä pelkästään nesteillä ihmisestä riippuen jopa pari kiloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, edellisessä mittauksessa totesinkin "ylimääräisten" nesteiden poistuneen kehosta ekan viikon aikana, kun silloin paino laski sen 300g päivässä. Nyt kuitenkin paino on pysynyt tuossa viime viikon, joten kaikki muutos jota tapahtuu, on sitten sitä rasvaa mikä palaa. Mittoja otan juuri siksi, että paino ei välttämättä edes laske juurikaan tämän projektin aikana vaan kroppa pienenee muutoin. Omalta malttamattomuudeltani mittailisin muuten varmaan kerran pari kuukauteen :)

   Poista