lauantai 15. maaliskuuta 2014

Hemmottelua arjen keskelle

Juuri kun pääsin hehkuttamaan kevään tuloa niin takatalvi iski. Ja samaan syssyyn sain kunnon allergiaflunssan, vaikka onkin lunta. Allergiselle keväiset lämpimät ilmat ja katupöly ovat pahimmat viholliset. Aikaa sairastelulle minulla ei ole, sillä treenisuunnitelma menee aivan sekaisin. No nyt on kuitenkin levättävä kun voimat ei riitä muuhun kun makaamiseen. Se siitä valituksesta, nyt vähän positiivisempiin ajatuksiin.
Ennen pidennyksiä

Edellinen viikonloppu oli mitä mukavin pitkästä aikaan, lounastelua ystävän kanssa, pitkä salitreeni ja rentoutumista. Lauantaina, joka siis oli myös naistenpäivä, olin varannut ajan Aika Ihanaan, kauan kaivattuun ripsienpidennykseen.  Ripset on minulla ollut toivelistalla vaikka kuinka kauan aikaa, ja nyt vihdoinkin sain aikaseksi käydä sellaiset hankkimassa. Pakko sanoa että ne ovat helpottaneet huomattavasti arkiaamujani ja mikä parasta nyt ei tarvitse meikata paljoa, ja varsinkin kun treenaa paljon tämä on todella hyvä juttu. Ihomme kärsii todella paljon jos treenaamme meikit naamassa, nyt ei tarvitse sitäkään miettiä. Silmät näyttävät myös huomattavasti ilmeikkämmiltä kuin aikasemmin.

Ripset


Ripsien laitto kestää noin 2 tuntia mutta se menee nopeasti kun Kristan kanssa jutustelee ja välillä jopa huomasin torkahtaneeni kun oli sen verran rento olo. Mistä pidän todella paljon on se että ripset tehdään huolella ja panostetaan siihen etteivät omat ripset vahingoitu. Eli toisin sanoin liimaa käytetään maltillisesti ja juuri sen verran kun on tarvetta. Minun ripsiini laitettiin neljää eri pituutta, 7, 8, 9, sekä 10 mm. Lopputulos oli aivan mahtava ja luonnollinen mikä on tärkeää. Nämä olivat elämäni ensimmäiset ripsenpidennykset ja olen todella tyytyväinen. Ja ripsien laitto on täysin kivutonta!!Jälkeen :)
Hemmottelu hetken jälkeen fiilis oli mitä parhain, lähdin suoraan siitä salille ja vedin 2 tuntia settiä. Jonka jälkeen lähdin lounaalle ystäväni kanssa. Aivan mahtava päivä siis!
 


Aika Ihana haluaa tarjota lukijoille myös mahdollisuuden uusiin upeisiin ripsiin kevään kunniaksi mahtavaan 49 euron hintaan (ovh.89e). Varauksen voit tehdä koodilla FFF ja ajan voit varata


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti