lauantai 1. maaliskuuta 2014

Kokemuksia kavitaatiosta

Aika Ihana haluaa tarjota blogimme lukijoille tutustumiskäynnin hintaan 80€ (ovh. 150€) sekä 3 kavitaatiohoitoa tutustumishintaan 240€ koodilla FFF240. 

Ajanvaraus onnistuu netin kautta osoitteessa www.aikaihana.fi/ tai puhelimitse numerosta 045 852 2249. Varaus onnistuu myös sänköpostitse osoitteesta aikaihana@gmail.com.

Keskiviikkona olin koulun jälkeen kauneushoitola Aika Ihanassa yhteistyön merkeissä. Olin sopinut Kristan kanssa että kokeiltaisiin kavitaatiota. Avatessani oven minut otettiin vastaanotettiin hymyissä suin ja tunsin itseni todella tervetulleeksi. Ensin minulle hieman esiteltiin hoitolaa, jonka jälkeen siirryimme hoitohuoneeseen aloittelemaan hoitoa. 


       
Kavitaatio on siis kolmiosainen hoitomuoto jonka tarkoituksena on hajoittaa ihonalaisia rasvasoluja ja mikä parasta, hoito on aivan kivutonta. Halusin että hoito kohdisestaan vatsaan, joka on ongelmanikohtani. Ensiksi otettiin aloitusmitat ja sen jälkeen aloitettiin hoito. Kavitaatio-laitteessa on kolme erilaista päätä jokainen omaan vaiheeseen. Koko hoito oli todella mielyttävä ja todellakin renntouttava kun saa arjen hässäkän keskellä tunnin omaa aikaa. Hoitajani Krista oli aivan ihana ja hoidon aikan oli mukava jutustella hänen kanssaan! 

Kolmas eli viimeinen osuus oli ylivoimaisesti lempparini, jolloin hoitopää oli ihanan lämpöinen. Oli sellainen tunne kuin joku silittäisi vatsaa ja se säilyi koko hoidon ajan. Hoidossa käytettiin kaikenlisäksi suomalaista laitetta, joka mielestäni oli tosi mahtavaa. 
Kun ensimmäinen hoitokerta oli valmis, otettiin taas mitat, jolloin minulta oli lähtenyt 1 cm. Odotan innolla toisten kertojen tuloksia.
  
    

HoitopäätSuosittelen tätä kaikille ja onneksi itselläni on jo varattuna aika ensi viikolle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti