tiistai 29. huhtikuuta 2014

Kun treenibloggaaja sairastaa

Olen taas vaihteeksi ollut yli viikon kipeänä, mutta huomenna koittaa taas se päivä kun pääsen palaamaan treenaamisen pariin. Koska en ole päässyt treenaamaan, ei ole oikein ollut mitään kirjoitettavaakaan. Aina ei jaksa turvautua hätävaroihin eli kirjoitella esimerkiksi ruokavaliosta, kinata superfoodien hyödyistä tai siitä, onko aamuaerobinen oikeasti askel onneen. Näistä olen kyllä aikeissa kirjoittaa, mutta en ole saanut tarpeeksi inspiraatiota kasaan. En kuitenkaan halua sitä hutiloiden tehdä.

Muutenkin tämä turhautuminen on jotain aivan käsittämätöntä. Juuri kun olin saanut taas hyvän draivin päälle, se viedään pois. Tulee jotenkin niin laiska olo, kun ei vaan yksinkertaisesti voi lähteä sinne salille tai muuten olisin kipeänä vielä ensi joulunakin. Tänään olin suunnitellut meneväni salille ennen töitä, mutta pomoni soitti ja pyysi minut aikaisemmin töihin, joten sekin suunnitelma vesittyi. Pakko kai se on hokea mielessään että ehtiihän sitä. Parempi vaan ottaa rauhassa vielä yksi päivä.


Perjantaina minulla on tiedossa taas PT käynti ja silloin käymme PT:ni kanssa uudet ohjelmani läpi. Harmi vain etten ole sairauden vuoksi nyt ehtinyt niitä itsenäisesti vielä tehdä kuin kerran, mutta toivottavasti tämä sairastelu on nyt ohi. En muista koska viimeksi olisin ollut näin paljon kipeänä.

Ihan liikkumatta tässä ei onneksi ole oltu kuitenkaan, sillä sunnuntaina, eilen ja tänään teen pitkästä aikaa vuoroja S-Marketin puolella ja siellä tulee käveltyä ja juostua koko päivä ympäriinsä. Eilenkin heittelin hevikuormia niin antaumuksella, että tuli kunnolla kuuma vaikka kaupassa ei kovin lämmin olekaan. Hyötyliikuntaa siis parhaimmillaan.

Vastikään päättyneen herkkulakon ja pääsiäisen jälkeen on myös tullut herkuteltua hieman liiaksi, sillä myönnettäköön, olen heikkona Mignon-muniin. Onneksi niitä saa vain kerran vuodessa, joten kovin pitkää mässäilyputkea tässä ei ole tulossa, mutta Mignoneita olisi vielä 4 jäljellä. Kunhan niistä päästään niin lupaan aloittaa taas terveellisen elämän.

Nyt kuitenkin alan valmistautumaan töihinlähtöä varten, joten palaillaan heti huomenissa kun olen saanut taas treenit rullaamaan. Fingers crossed!

2 kommenttia:

  1. Pienen taouon jälkeen jaksaa paremmin treenatakin! Ja voin kyllä itse kaupan työntekijänä sanoa että se työ kaupassa on hyötyliikuntaa parhaimmillaan. Nimim. hikoilen maitokaapissakin... ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun näitä pakollisia taukoja vain tulisi paljon vähemmän :D Mulla oli joskus töissä kiirepäivänä mukana sykemittari, siihen tuli kulutusta yli 1750 kaloria kaheksaan tuntiin!

      Poista