maanantai 16. joulukuuta 2013

Testissä Esport Fitness

Viime torstaina kun työkaverini nukkui pommiin ja meidän oli tarkoitus mennä pelaamaan sulkapalloa, päätin kuluttaa ylimääräisen aikani entisellä salillani Esportilla. Kertakäynti maksoi huikeat 20 euroa ja tästä lähin en valita mukamas kalliista kuukausimaksustani. Kuitenkin mieluummin maksoin sen parikymppiä kuin pyörittelin peukaloita tunnin. Saimpahan illan olla sitten rauhassa tehotreenien jälkeen.


Tällä salilla tosiaan kävin silloin kun ihan ensimmäisen kerran koitin käydä kuntosalilla. Kuitenkaan tälle Espoon tai Helsingin pisteelle ei koskaan ollut tarpeeksi lyhyt matka, joten käyminen kävi liian hankalaksi ja salijäsenyydestä tuli lähinnä muodollisuus. 

Kokemukset Esportista ovat aina olleet hyvät ja vaikka viime vuoden syyskuussa vaihdonkin Esportin Elixiaan, ei se itse salista johtunut. Leppävaarassa asuessani kävin aina Helsingin salilla, sillä junalla on vain nopeampi ja helpompi kulkea. Noh mitäs muita ominaisuuksia salilla onkaan kuin se matka sinne?


Serkkuni Hanna on tykästynyt (ja tottunut) näihin crossareihin, mutta itse en kyllä tykännyt yhtään. Vastukset olivat oudot ja crossaamisasento muistutti liikaa hiihtämistä. Itse kun tykkään enemmän kiipeävästä crossaamisesta jos sitä nyt niin voi kuvailla. Jos salilla olisi huonot crossarit, se laskisi omaa mielikuvaani salista todella paljon. Crossaaminen on kuitenkin yksi jutuistani salilla.


Itse sali oli aivan täysin samanalainen kuin yli vuosi sitten, mutta salipuolesta olen aina tykännyt. Espoossa kuntosaleja on kaksi, joista toinen sijaitsee Areenan puolella. Siellä tuli käytyä enemmän Suvin kanssa, sillä hän painohifisteli jo silloin. Tällä kertaa itsekin pääsin tutustumaan levypainojen maailmaan ja kaikki tarvittava löytyi. Ei ainakaan tarvinut ravata kerroksia edes takaisin niinkuin Salmisaaren Elixiassa. Muutoinkin laitteet muistuttivat toimivuudeltaan Elixian laitteita, joten säätämiseenkään ei mennyt aikaa. 

Esportin plussat ja miinukset:

+ Hyvä kuntosali, löytyy laitteet ja levypainot
+ Siistit ja tilavat pukkarit
+ Alakerran kahvila 
+ Esport Shop
+ Les Millsin tunnit
+ Muut liikuntamahdollisuudet

- Kolikolla toimivat pukukaapit (eri pukkareissa käy eri kolikot)
- Oudot crossarit
- Hieman epäselvästi kuntosali sekä lämmittelyalueet

Käykö teistä kukaan Esportissa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti