tiistai 31. joulukuuta 2013

Treenaa tosissasi-Tammikuu

Tuleva tipaton tammikuu lähestyy ja myös on aika tehdä uudenvuoden lupauksia. Omani olen jo päättänyt ja se tulee olemaan myös tipaton, mutta ennen kaikkea treenaa tosissasi-Tammikuu. Omaan tammikuuhuni ei tule kuulumaan herkkuja eikä myöskään alkoholia, mutta sitäkin enemmän teenaamista.

Vaikka Tammikuu ei vielä ole alkanut, aloitin treenaamisen jo eilen, jotta saan heti ensimmäiseenkin viikkoon mahtumaan täyden treeniviikon. Samalla tuli hommattua vihdoin toimivat kuulokkeet Applelta ja johan bassokin pauhaa salilla. Viime viikko oli joulun takia mitä oli, joten tämäkin viikko tulee olemaan ohjelmassa se keskimmäinen treeniviikko, eli toiseksi kovin.


Tavoitteena projektissa on polttaa rasvaa sekä saada muutenkin itseään parempaan kuntoon. Pelkällä liikunnalla tämä ei tule vaan ruokavalio onkin se tärkeämpi osa tässä. Siksi Facessani on onkin status, jossa lupaan olla syömättä herkkuja niin kauan kuin siitä tämän vuoden puolella tykätään. Tällä hetkellä tykkäyksiä on kasassa 88 eli maaliskuun puolella jo mennään. Tänään taidan hakea viimeisen kerran Makuunipussin hetkeen salin jälkeen :D Muutenkin tarkoitus on siis syödä terveellisesti ja jättää Hesemätöt sikseen. Jos tämän tammikuun aikana en saa tuloksia niin milloin sitten.

Haastan kaikki mukaan myös tähän projektiin, sillä varmasti muutkin teistä tekevät kovasti lupauksia paremmasta kunnosta. Nyt jos kuukauden jaksaa tsemppaa, treeni jää varmasti päälle ja pian huomataankin viettävämme treenataan tosissaan vuotta 2014! Tsemppiä kaikille tulevan vuoden treeneihin!


7 kommenttia:

 1. Tipattomuus onkin todella hyvä idea, pitäisi ottaa itsellekin. Siitä tulee niin salakavalasti kiloja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niin tulee. Varsinkin nyt pikkujouluaikoina homma "riistäytyi käsistä" eli joka viikonloppu tuli otettua vähän. Pystyypähän samalla keskittymään saleiluun kunnolla!

   Poista
 2. Aloin lukea sun blogia kun päätin itsekkin alkaa treenaamaan ja jotenkin tästä uudesta vuodesta saa kummasti lisäpotkua uuden elämäntyylin aloittamiseen. Mulla myös menossa tipaton tammikuu ja myös herkuton. Olen sortunut pari kertaa napsimaan herkkuja, mutta huomattavasti vähemmän kuin yleensä.

  Muiden blogeista saa valtavasti motivaatiota ja tsemmpiä omaan treeniin ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja tervetuloa lukijaksi! Eihän se pieni napsiminen haittaa, mutta itse tykkään vetää asiat äärimmäisyyksiin, joten täällä tosiaan vietellään niin tipatonta kuin 100 päivän täydellistä herkkulakkoa. Ensimmäisestä tammikuun treeniviikosta tulossa tänään juttua, jossa nähdään miten on sujunut :)

   On kyllä aivan totta, että muiden blogeista sekä esimerkiksi instan fitspo-kuvista saa mukavasti motivaatiota ja tsemppiä omaan tekemiseen kun tietää ettei ole ainoa yrittäjä :)

   Poista
  2. Huomattavasti helpompaa olla juomatta alkoholia kuin syömättä herkkuja. Alkoholia ei ole koko ajan esillä, mutta herkkuja tuntuu tulevan joka kolosta esille :)

   We Heart It on mun tsemppari kuvien puolesta :) !

   Poista
 3. Ihana lupaus! Veikkaan, että kuukauden tehotreenaamisesta saat energiaa ja motivaatiota, joka näkyy treeneissäsi vielä jatkossakin :) Minulla alkoi puolen vuoden tipaton tammikuun alusta ja kun yhdistän siihen säännöllisen treenaamisen, on hyvä olo taattu. En ole ennen uudenvuoden lupauksia tehnyt, mutta nyt olen kyllä niin innoissani, että oksat pois! On kiva lukea juttuja myös muiden lupauksista ja niiden toteuttamisista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo luulen myös, että tästä lähtee treenit entistä paremmin käyntiin :) Vaikka treenitahti on aiemminkin ollut hyvä, vielä on parannettavaa. Ja kiitos tsempistä, sitä tarvitaan varmasti!

   Poista