tiistai 18. maaliskuuta 2014

Kadonneet kilot ja sentit

Viime kuussa vietin parhaani mukaan hiilaritonta helmikuuta ja se jatkuikin viime viikkoon saakka. Nyt olisi aika kerrata hieman tuloksia vai tuliko niitä? Tässä vaiheessa voin ilokseni ilmoittaa että kyllä, muutama ärsyttävä lisäkilo saatiin pois, jes!

Kuten monet teistä tietävät, painavimmillani olen painanut 75 kiloa ja siihen lukemaan en kyllä enää ikinä aio palata. Tällä hetkellä painoni on 62 kiloa ja voin olla siihen oikein tyytyväinen. Se mihin en ole tyytyväinen on pitkään vaivannut flunssa ja melkein 3 viikon liikkumattomuus sekä viikonloppuna tapahtunut liukastuminen, joka sai polveni sekä kyynerpääni mäsäksi. Onneksi kuitenkaan röntgenissä ei mitään näkynyt ja paluu salille tapahtuu heti kunhan kipu hellittää.



Ennen hiilarittoman aloitusta painoin 65 kiloa, joten monesta kilosta ei ollut kysymys. Nyt kuitenkin haluttiin poistaa nimenomaan rasvaa kehosta ja siinä minulla oli myös apuna Aika Ihanan Kavitaatiohoidot. Lähteneiden kilojen lisäksi omilta ongelma-aluiltani eli rintojen alapuolelta sekä jenkkakahvoista on lähtenyt molemmista 3 senttiä, aika hyvin mielestäni! En oikein tiedä miksi rintojen alapuolelle on kertynyt 5cm korkea ja n. 15cm leveä alue, johon on kertynyt selkeäsi pelkästään ylimääräistä rasvaa. Sitä ei ole sivussa vaan ainoastaan siinä keskellä. Nyt kuitenkin onneksi kavitaation myötä ongelma on helpottanut. On myös upeaa huomata kuinka myös jenkkakahvat on ihan oikeasti mahdollista saada pienentymään. Nyt kun vain pääsisi myös salille treenaamaan pian niin kesäkunto olisi kerrankin taattu!

Aika Ihana haluaakin tarjota blogimme lukijoille tutustumiskäynnin hintaan 80€ (ovh. 150€) sekä 3 kavitaatiohoitoa tutustumishintaan 240€ koodilla FFF240. 

Ajanvaraus onnistuu netin kautta osoitteessa www.aikaihana.fi/ tai puhelimitse numerosta 045 852 2249. Varaus onnistuu myös sänköpostitse osoitteesta aikaihana@gmail.com.

Tällä viikolla aion syödä taas normaalisti hiilareita, mutta kuitenkin välttää niitä huonoja hiilareita sekä yrittää syödä niitä hillitysti ylipäänsä. Tämä tarkoittaa siis täysjyväpastaa sekä ruisleipää pieninä annoksina näin alkuun, jotta elimistö tottuu taas hiilareihin. Suunnitelmissa oli taas jatkaa vähähiilarisella linjalla ensi viikosta alkaen ja silloin myös treenien osalta kehiin astuu uusi Personal Trainer, jonka päätin ottaa 10 kerraksi treeniavuksi, sillä Elixiassa PT paketit ovat tällä hetkellä -10%.

Nyt kuitenkin iloisista treenitunnelmista todellisuuden pariin eli kouluhommat kutsuvat!


9 kommenttia:

  1. Wow! Törmäsin teidän blogiin sattumalta ja nyt on pakko jäädä seurailemaan! Ootte molemmat jotenkin hirmu motivoivia :D

    http://ailijohanna.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ja tervetuloa remmiin! Me koitetaan pitää tää homma omannäköisenä eikä liian vakavana :)

      Poista
    2. Tervetuloa myös minun puolesta! Mukava kuulla että olemme mielestäsi motivoivia, lämmittää sydäntäni! :)

      Poista
  2. Minkä pituinen olet? :) Lukemat kertoo paljon enemmän sillon kun tietää henkilön pituuden!

    VastaaPoista
  3. Ihanan positiivinen meininki teidän blogissa! :)

    http://hillamaaria.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Tykkään kovasti tästä blogista ja itselläni on painonpudotus sekä elämäntaparemontti käynnissä, joten jään seurailemaan! Ihanan pirtsakka meininki!

    http://lifewithsallas.blogspot.fi/

    VastaaPoista