tiistai 1. lokakuuta 2013

Liikunnan suunnitelmallisuus

Vähän aika sitten puhuin työkaverini kanssa kuinka sovittaa vuorotyö, koulu sekä työharjoittelu ja vielä mahdollinen vapaa-aika yhteen liikunnan kanssa. Itse olen huomannut tehokkaan suunnittelun ja aikataulutuksen hyväksi keinoksi. Mietinkin aina treenini noin viikkoa etukäteen ja tällöin treenit tulee tehtyä ellei oikeasti tule vaikka kipeäksi, jolloin treenit on peruttava muusta syystä kuin laiskuus.

Oma kalenterini näyttää kutakuinkin aina tältä loppukuusta. Välillä salilla tulee käytyä myös kaverin kanssa, jolloin aikataulut tietysti entisestään hankaloituvat. Koska itse tykkään liikunnasta tällä hetkellä melkein liiaksikin, yhteiset treenit on sitten vain peruttava jos aikataulut eivät osu yhteen. Tiettyjä rutiineja itselleni on jo syntynyt. Kaikki kaverini tietävät, että maanantaisin on AINA jalkapäivä. Muut treenit sitten vaihtelevat sinne tänne, mutta jalkatreeni pysyy.

Syksyn saavuttua aion myös rytmittää omaa treeniäni myös entistä paremmin, sillä olen päättänyt tilata 3 personal trainer-tapaamista. Toivon saavani vähintään 4 salipäivää sisältävän treeniohjelman, jota aion sitten orjallisesti noudattaa. Pikkuhiljaa olisi tarvetta lisäedistymiselle salin puolella. Muutoksia on toki huomattavissa, mutta enemmän kaivataan! Mitään megamuskeleita en toki tavoittele vaan lähinnä ärsyttää, kun tuntuu että tällä hetkellä junnataan paikoillaan.

Miltäs teidän treeniaikataulut näyttää?

2 kommenttia:

  1. siis ethän sä ihan oikeesti treenaa joka päivä? ikinä kuullut lepopäivistä tai ylikunnosta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisit katsoa pelkkää kuvaa etkä lukenut tekstiä. Tavoitteena olisi treenata 4 kertaa viikossa.

      Poista