maanantai 14. lokakuuta 2013

Testissä Elixia Power

Kävin pitkästä aikaa jossain muualla treenaamassa kuin perinteisesti kuntosalin puolella. Kuitenkin jumpaksi valikoitui mahdollisimman lähellä salitreeniä oleva Elixia Power, joka on siis vastaava tunti Les Millsin BodyPumpista.

Tunnilla tehdään levypainoilla ja tangolla yhden biisin kestäviä sarjoja ja biisin aikana treenataan vain tiettyjä lihaksia. On siis omat biisinsä esimerkiksi kyykyille, vatsoille ja hauiksille.

Elixia Power (Kuva: elixia.se)
Olen joskus aiemminkin käynyt monesti Powerissa, mutta nyt tuli pitkästä aikaa testattua millaista on treenata ilman armotonta lihassärkyä ja pääsin kokeilemaan millaisilla painoilla siellä nykyään vedetään. Monet painot olivat auttamattomasti jääneet kevyiksi, esim kyykyt sekä selät, joten kai siellä salilla on tullut jotain tehtyä oikein. Askelkyykyt ovat edelleen selkeästi murheenkryynini, sillä en vain pysty tekemään niitä, painoilla tai edes ilman.

Tällä kertaa painot sarjoittain näyttivät tältä:

Alkulämmittely    2 x 3,5kg
Askelkyykyt       2 x 3,5kg
Rintalihakset       2 x 3,5kg
Selkälihakset      2 x 6kg
Ojentajat            2 x 3,5kg
Hauikset             2 x 3,5kg
Kyykyt               2 x 7,5kg
Olkapäät            2 x 5kg
Vatsat                5kg

Viime viikolla paljon mainostettu Cooper jäi Petran yllättävän flunssan takia välistä, mutta suunnitelmat on siirretty alustavasti ensi viikolle. Viikonloppuna kävin repäisemässä, kun lähdin kävelylle ja kyllästyin 10m kävelyn jälkeen ja päätin juosta loppumatkan eli 5km. Elixialla on nyt myös Personal Trainer-tapaamiset -10% ja itse odotan kovasti yhteydenottoa omalta Personal Traineriltani Ronilta. Tarkoituksena olisi ottaa 3 tapaamista ja tehdä uusi, entistä rankempi treeniohjelma! Samoin ruokavalio pitäisi tsekata ja yrittää sitten vielä pysyäkin siinä.

Siinä siis tämän hetken treenikuulumisia. Mites teillä on syksyn treenit alkaneet ja mitä suunnitelmia on treenien suhteen? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti