sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Liikuntapäivä 26.10

Heipä hei kaikille!

Eilen siis oli valtakunnallinen liikuntapäivä Suomessa. Käytännössä tämää siis tarkoitti sitä, että salit pitivät avoimet ovet ja niihin sai käydä tutustumassa! Camillan kanssa käytiin vetämässä kahden tunnin killeri-treeni Elixia Alexiumissa. Oli kiva päästä treenamaan yhdessä, sillä jos oli voimat loppumassa niin ystävästä pystyi ammentamaan voimaa.

Aloitimme treenin crossaamalla puoli tuntia. Aika meni nopeasti kun oli juttuseuraa ja samalla tuli juoruttua kunnolla unohtamatta tehokasta cardiotreeniä. Crossailun jälkeen siirryimme tekemään lihaskuntoa. Pääosin meillä oli jalka sekä vatsat teemana, mutta tuli siinä myös vähän hauksiakin treenattua.

Treenin jälkeen tankkasimme proteiineja protskujuoman muodossa, jotta saatiin palautuminen käyntiin pikaisesti. 

Tämän päivän tarkoituksena oli innoittaa ihmisiä liikkeelle ja jokainen osallistuja sai kaksi ilmaista kertaa salille. Kiva tapa motivoida ihmisiä! Outoa oli kuitenkin se ettei salilla ollut ryysistä vaikka Camillan kanssa niin luulimme.

Illalla kävin vielä ystäväni Jessican kanssa Kannelmäen Lady Linessä vetämässä treenit. Omalta puolelta treeniä tuli miltei neljä ja puoli tuntia. Eli ihan kiva lihaskipu tänään kropassa mutta ihanaltahan sr tuntuu.

Nyt tässä seuraa photobombaus! 


  

  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti