maanantai 7. lokakuuta 2013

Tuleva Cooperin testi

Olemme sopineet salikaverini Petran kanssa, että menemme ylittämään itsemme torstaiaamuna. Vuorossa on nimittäin Cooperin testi, jonka periaatteet ainakin suurin osa varmaan tuntee. Testissä juostaan siis 12 minuutin aikana niin pitkä matka kuin vain ehtii ja jaksaa. Aiemmin en ole kyseistä testiä kokeillut, mutta nyt on tullut aika.Kovin kummoisia tuloksia ei voi kyllä itseltäni odottaa, sillä en juoksua tai muutakaan kestävyysliikuntaa juurikaan harrasta. Ystäväni Suvi kommentoi, että hänen tavoitteensa olisi juosta Cooper 12 minuuttiin. Heh, aika ovelaa eikö totta! Ehkä asetan oman tavoitteeni myös tähän.

Lenkkeilykokemukseni ja Sporttrackerin onnettoman matkanarvioinnin perusteella voisin olettaa pystyväni johonkin 2300m suoritukseen, sillä sopivalla lenkkeilytahdilla pystyn juoksemaan 2550m (noin) 16 minuuttiin. Tällä vauhdilla jaksan kuitenkin juosta sen 5 kilometriä putkeen, joten jos tarvitsee juosta vain 12 minuuttia, vauhdin on oltava kovempi.

Noh torstain jälkeen lupaan sitten raportoida tuloksista jos vain selviämme siitä hengissä :) Toivottakaa onnea, sitä tarvitaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti