keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Mitä löytyy treenikassistani?


Kaksi viikkoa liikkumattomuutta kunnon flunssakuumen takia, ja vihdoinkin pystyy jopa kävellä hiukan treenimielessä. Sohvan pohjalla olenkin nyt lojunut koko kevään edestä ja nyt hiljalleen taas pystyy pistämään kunnon vaihteen treenin. Tähän postaukseen sain inspiraation bloggareiden "What´s in my bag?" videoista/postauksista, mutta blogiin sopivaan teemaan käsilaukun sijasta kirjoittelen treenilaukun tärkeimmistä asioista.

Tällä hetkellä minulla on treenikassina, kauan palvellut Björn Borgin vihreä rollbag. Tarpeeksi tilava jotta kaikki tärkeä mahtuu mukaan. Kohta puolin ajattelin kuitenkin ostaa toisen ja suosikkeja on:


-Nike C72 Legend 2.0 M (stadium.fi)
-Helly Hansen Duffel Bag (http://shop.hellyhansen.com/no-en/products/women/bags/)

Treeni kassin tärkeimmät:
-Kengät - jos sisätreeni niin Asicsen GelBladet, kyseiset kengät ei ole "salikengät" mutta käytän  niitä sen takia kun niissä on teetetyt pohjalliset jalkaongelmien takia, ulkotreenipäivä mukana kassissa kulkee Asics Gel Nimbukset ja Nike Lunarlonit.

-Trikoot, hengittävä paita sekä urheilurintsikat

-Juomapullo - tietysti vaaleanpunainen! Vettä on tärkeää muistaa juoda!

-Pyyhe

-Ihonhoitotuotteita - laukusta löytyy aina ACO:n hajustamaton deodorantti, natuviven aivan mahtava kosteusvoide, Cliniquen voide kasvoille sekä Bebanthenia. Jos on samanlainen kuin minä, joka käy usein suihkussa niin on hyvä muistaa kosteuttaa iho, koska nopeastihan se iho kuivuu. Suurin osa tuotteista on hajusteettomia ja allergiatestattuja koska minulla on allergiota ja ne ovat myös lempeämpiä iholle.

-Kinesioteippiä - se on ollut laukkuni luottotuote siitä asti kun loukkasin polveni ensimmäisen kerran. Teippi hengittää eikä hiosta ja se kestää vettä (myös uidessa teippi pysyy) , joka on todellinen plussa. Kinestioteippi on suosittuja urheilijoiden keskuudessa ja sitä käytetään vammojen ehkäisemiseksi ja sillä voi välttää haittallisia ääriasentoja. Sillä on myös kompressiovaikutus joka laskee turvotusta. Suosittelen kaikille jotka kärsii jostakin vammasta, yksi rulla teippiä, jota saa eri värisenä, maksaa suurinpiirtein 10 euroa.

- Kuulokkeet ja puhelinranneke - aina mukana sillä musiikki piristää treeniä ja antaa potkua!

- Icepoweria ja särkylääkettä

- Hiuspantoja ja ponnareita

-Hedelmää ja palautusjuomaa - välittömästi treenin jälkeen tankkaan aina hedelmällä ja palautusjuomalla jotta palautuminen treenistä alkaisi mahdollisimman pikaisesti.

Mitä teidän treenikasseistanne löytyy?

6 kommenttia:

  1. Tuota kinesioteippiä täytyykin testata näin polvivammaisena! Treenissä olen kokeillut vain polvitukea. Osaatko sanoa kauan sulla kestää yksi teippirulla? Ja voiko samoja teippejä pitää esimerkiksi kaksi päivää putkeen vai tuleeko ne olla aina uudet? Itse tarttisin jotakin juuri polvea tukemaan ja en ole aikasemmin hoksannutkaan, että senhän voisi teipata.

    http://idajemina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vastaan tähän nyt osittain Bettinan puolesta, mutta itselläni on monesti ollut teippaukset ja samat teipit on ollu paikoillaan melkein jopa viikon eli niin kauan kuin vain pysyy, ei siis tarvitse vaihtaa joka päivä ellei tarve vaadi :)

      Teippirullasta saa Bettina vastata kun omaa en ole koskaan omistanu :)

      Poista
    2. Minulla rulla kestää suurinpiirtein 3-4 viikkoa jolloin teippaan kantapäät ja molemmat polvet. Teippejä voi pitää niin kauan kuin ne vain pysyy iholla, sillä se tosiaan on vedenkestävää. Parhaimmillaan ne on pysyneet viikon kuten Camillalla.
      Polven teippaus todella auttoi joten suosittelen!

      Poista
  2. Kiitos vastauksista! Täytyy ehdottamasti laittaa testiin! :)

    VastaaPoista
  3. Minulla löytyi tänä aamuna treenikassista palautusjuomajauheet... Jostain syystä korkki oli huonosti kiinni ja tämä tuloksena... :) Mutta ei ollenkaan niin paha, kun yhtenä aamuna mukaani tekemä puurosmoothie oli levinnyt treenikassiin (ja suurin osa vielä toisen salikengän sisälle). :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta tietysti kaikki smoothie menee kengän sisään, minne muuallekaan :D Vähän sama kuin tiputat jotain vaatteilla niin aina valkoiselle ja sellaseen paikkaan ettet voi peitellä sitä!

      Poista