torstai 18. heinäkuuta 2013

Tall Ships Races 2013

Tänään tavattiin pitkästä aikaa ystäväni Camillan kanssa, ja menimme Hietalahteen Tall Ships Racehin katsomaan upeita purjealuksia. Molemmat kun olemme meren ja veneilyn ystäviä niin tämä tapahtuma on oiva tapa viettää päivää. Ja kyllähän siellä oli todella upeita aluksia, sellaisia ei kyllä näe ihan joka päivä. Aluksia oli tullut ympäri maailmaa tänne Suomeen, mutta meidän molempien ehdoton suosikki oli Ruotsista tullut Götheborg, joka oli samannäköinen kun mikä on Pirates of The Carribeanissa.


 
Sydämeni löi tuplakierroksia kun bongasin briteistä tulleet alukset. Ne eivät kyllä olleet yhtä prameita kuin ne suurimmat mutta upeita kuitenkin.  
 
 
 
 
 
 
 
Katseltuamme suurimpaa osaa aluksista lähdimme kävelemääm kohti verkkokaupan näkoalatasannetta toivossa että näkisimme hyvin aluksia mutta eipä sieltä hirveän hyvin nähnyt. Nappasimme mukaamme sitruunan makuiset Diet Coket ja suuntasimme kohti Gina Tricotin final salea, josta molemmat löysimme mieliset vaatekappaleet.
 
 
Tänään oli kyllä mukava päivä ihanan ystävän seurassa! Itse vietän tänään ns. lepopäivää ja tässä alkaa pakollakin hieman jännittämään sitä että suoritan elämäni ensimmäisen triathlonin sunnuntaina. Eli nyt loppuviikosta otan rauhallisesti ja huollan lihaksia jotta olisin iskussa sunnuntaina.
-Bettina
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti