torstai 25. heinäkuuta 2013

Ruista ranteeseen

Hellouu!
Ensimmäisestä triathlonistani on nyt kulunut 4 päivää. Enään ei tunnu missään että keho oli sunnuntaina kunnon rääkissä. Mutta tällä viikolla olen vain treenannut selkää, käsiä ja rinta lihaksia siitä syystä että jalat saavat palautua kunnolla. Tämä kyseinen triathlon oli veljeni joukkueen järjestämä ja se suoritettiin Sarvisalossa. Matkat ei olleet mitenkään huimaavia mutta voin sanoa ettei kaikki sitä kuitenkaan pysty tekemään. Olin siis ainoa joka suoritti matkat itse ja muut tekivät triathlonin kolmen hengen joukkueissa. Suurin huolenaiheeni oli merivedessä uinti kun sitä ei ole tullut tehtyä pariin vuoteen, ja meren lämpötila oli sunnuntaina vain noin 10 asteista. Hyvin se kuitenkin meni ja merestä juoksin suoraan pyörälle. Pyöräily meni myös hyvin vaikka alussa vähän hapotti jaloissa, mutta se meni ohi aika pian. Itse olin vähän skeptinen että pärjäisin juoksussa, ja monet pelottelivat että jalat ovat kun spagettia juoksu osuuden alussa, mutta kas kummaa juoksu rullasi ja oli todella hyvä fiilis. Loppumetreillä lapsuudenystäväni juoksi vastaan joka ihmeesti piristi ja samalla sai kunnon tsemppifiilikset ja siitä sitten pingoin maalin viivan yli missä 50 ihmistä taputtivat ja hurrasivat. Ikinä en ole ollut itsestäni ylpeämpi ja tunsin todella onnistuneeni.
Tästä vain eteenpäin kohti seuraavaa triathlonia ja kohti todellista tavoitetta; Iron Man triathlonia.


Maanantaina koko kropassa hiukan koski joten pidin lepopäivän ja venyttelin. Tiistaina lähdin polkemaan salille ja vielä särki jaloissa varsinkin jyrkät ylämäet olivat aika raskaita. Salilla treenasin vatsan, kädet, rintalihakset ja selän. Olen siirymässä lyhyempiin sarjoihin jotka teen 3 kertaa ja samalla nostan painoja (10x3)
-Vatsat Jungle Sports-naruilla
-Vatsan kierrot 5 kg levypainolla
-Vatsat pilatespallolla
-Vatsat laitteessa 55 kg
-Kulmasoutu taljassa 70 kg
-Hyvää Huomenta-liike taljassa (selkä) 80 kg
-Rintalihakset vinopenkillä käsipainoilla 5kgx2
-Kick Back käsipainoilla 4 kg
-Vipunosto sivuille 4 kg x 2
-Punnerrus penkillä istuen ylöspäin käsipainoilla 5 kgx2
-Vasarakääntö käsipainoilla 7 kg x2
-Hauiskääntö taljassa 50 kg
-Alasvetolaite kapealla otteella 105 kg
 
 
Loppuviikko menee rippijuhliin valmistautumisessa. Siivotaan taloa hikihatussa, leivotaan, istutetaan kukkia yms. Ennen juhlia pitää myös pakata laukut koska maanantaina lähdemme mamman ja siskon kanssa matkoille. Mikä siisteintä hotellissa jossa asumme löytyy kaksi kerroksinen panorama-sali.
Miten teidän treenaminen menee?
Tästä lähden suihkuun ja katsomaan Norjan ja Tanskan välistä jalkapallo ottelua. Hyvää yötä kaikille! -B

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti