maanantai 15. heinäkuuta 2013

Juoksupäiväkirja

Kuten eilen blogiesittelyssäni lupasin, kävin jo heti lenkillä! Tämä oli elämäni ehkä 6 lenkki ikinä, joten juokseminen ei todellakaan ole minulle tuttua hommaa. Jos ei ole tuttua niin ei ole kyllä mieluistakaan. Minut saa kyllä pakottaa aseella uhaten melkein lenkille, koska inhoan sitä kun lenkkeillessä tulee 1) kuuma, 2) se on tylsää ja 3) ei vaan ole mun juttu. Nyt kuitenkin tänään oli jopa melkein juoksufiilis, kun aloitin lenkkiin valmistautumisen mielessäni jo edellisenä iltana. 


Juoksin taas tutuksi tulleen melkein 5km lenkin ja sain parannettua aikaani huikealla 40 sekunnilla. Kyseisen lenkin juoksin tänään aikaan 29min 22sec ja viimeksi jouduin taipumaan yli 30min aikaan. Keskivauhtini 6.13min/km (9,6km/h) ei vielä päätä huimaa, mutta tästä ei voi kuin parantaa. 


Sykkeitä SportsTracker ei näytä, mutta sykemittarin mukaan tälläkin kertaa mentiin korkeilla, mutta matalammilla sykkeillä kuin viimeksi. Keskisyke lenkin aikana oli 174 maksimin ollessa 192, lopussa kun tuli juostua niin kovaa kuin suinkin enää jaksoin. 


Kalorinkulutus oli myös ihan ok luokkaa, vaikka viimeksi tulikin kulutettua enemmän. Kuitenkin juoksun tavoitteena on nostaa kuntoani, joten pääasia että lenkit alkavat sujua paremmin. Tästä lähtien aion jaksaa lenkkeillä useammin, ainakin toivottavasti. Jos teillä on vinkkejä juoksuun tai motivaation niin kertokaa ihmeessä! :)

- Cami

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti