tiistai 30. heinäkuuta 2013

Viime viikon liikunnat

Jälleen on yksi onnistunut urheiluviikko takana ja edellinen viikko sisälsikin paljon aerobista liikuntaa, tavoitteenani kun on polttaa rasvaa. Mukaan mahtui myös lihaskuntoharjoittelua ja kaloreita tuli kulutettua ihan mukavasti ja kroppa oli viikonloppuna aivan puhki. 

Maanantai
Maanantai on tunnettu treenikalenterissani jalkapäivänä ja tämäkään viikko ei ollut poikkeus. Jalkatreenistä olenkin puhunut jo aiemmin täällä ja tälläkin viikolla treenini noudatti Lauran kanssa samaa kaavaa. 

Kyykyt           3x 72kg
Jalkaprässi      3x 77kg
Takareidet      3x 45kg
Pakarapotku   3x 45kg
Maastaveto     3x 40kg

AIkaa treeniin kului 1h 10min / kulutetut kalorit 454

Tiistai
Tiistaina kävin ainoastaan crossaamassa salilla puolisen tuntia nyt sillä kuuluisalla "rasvanpolttosykkeellä". EI siis mitään hullua rääkkiä vaan ainoastaan mukava palauttelu edellisen päivän jalkatreenistä.

Aikaa treeniin kului 31min / kulutetut kalorit 229

Keskiviikko
Keskiviikkona treenattiin jälleen Lauran kanssa yhdessä ja tällä kertaa treenattiin kädet, rinta ja keskivartalo. Kuten jalkatreenissäkin, näissäkin treenaamme lihakset monilla eri liikkeillä. Siirryimme myös näissä lihasryhmissä lyhyisiin sarjoihin ja isoihin painoihin ja voin sanoa, että kyllä tuntui! 

Aikaa treeniin kului 1h 5min / kulutetut kalorit 348

Perjantai
Perjantai olikin viime viikon viimeinen liikuntapäivä, mutta ei läheskään tehottomin. Perjantaina suuntasin ensin puoleksi tunniksi crossaamaan ja sen jälkeen vielä tunnin Elixia Poweriin eli vastaavaan jumppaan kuin Les Millsin BodyPump. Tämän rääkin jälkeen soijaa kyllä pukkasi ja sain hyvillä mielin lähteä viikonlopun viettoon. 

Aikaa treeniin kului 1h 30min / kulutetut kalorit 700

Koko viikon saldo 
Viikon saldo on mielestäni ihan hyvä ja liikunta oli ainakin monipuolista. Kokonaistreeniaika oli viime viikolla 4h 15min ja kulutetut kalorit viime viikolta 1731 eli kuitenkin melkein yhden päivän sapuskat. Toivottavasti tällä viikolla tahti pysyy yllä!


4 kommenttia:

 1. Vedätkö kyykyt niin alas että peppu melkein koskettaa maata? Aika outoa tolla kilomäärällä... Teetkö liikkeen ihan oikein..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vedä persettä maahan, osaan kyllä kyykätä :D Kiitos vaan huolenpidosta!

   Poista
  2. No kyykkyhän tehään oikein niin että mennään ihan niin alas että peppu on melkeinpä maassa ;P

   Poista
  3. Teetkö itse aina sitten vain syväkyykkyjä? Tekniikoista löytyy eroja.

   Poista