torstai 18. heinäkuuta 2013

Peppu pinkeäksi

Hyvää huomenta! Blogin aloittamisen jälkeen olen saanut treenaamisen taas aloitettua kunnon vauhdilla ja tahtihan tulee luonnollisesti jatkumaan. Tiistaina kävin rääkkäämässä itseäni pitkästä aikaa salin puolella ja kyytiä saivat pakarat ja reidet. Salilla olen siirtynyt lyhyiden sarjojen pariin, sillä tuloksia en saanut enää 10-sarjoilla. Nyt lisäsin siis reilusti painoa ja lyhensin sarjat 6:een = kyllä tuntuu ja soijaa pukkaa!


Tässä siis aivan ehdottomasti lempilaitteeni. Kyykkäyshän on avain upean takamuksen saamiseen, joten tätä saapi sitten nostella. Tällä hetkellä kyykkään 72 kilolla, mutta toivottavasti painot lähtevät nousuun ja tuloksiakin syntyy. Toukokuussa muuten tuijottelin itseäni peilistä ja huomasin peppuni muokkaantuneen, joten kyllä se siitä :)


Pakarapotku ja takareisilaite

Näillä laitteilla harjoittelen myös säännöllisesti. Vaikutus kohdistuu takapuoleen sekä takareisiin eli muokataan juuri niitä parhaita lihaksia. Ettei nyt kukaan saisi väärää käsitystä, treenaan kyllä ihan yhtä innokkaasti muitakin lihasryhmiä ja olen mm. havainnut saaneeni hauiksen sekä ojentajan.

Kohta puoliin olenkin lähdössä serkkuni Hannan kanssa aamulenkille, joten pistetään vielä se ylimääräinen rasva palamaan! Olen myös alkanut taas karsimaan hiilareita ruokavaliostani poikaystäväni kanssa, joten sekin varmasti yhdessä liikunnan kanssa edesauttaa taivoitteisiin pääsyssä. Aion myös tämän viikon (ainakin) pitää ruokapäiväkirjaa, josta näette hieman mitä suuhuni laitan!

Jalkatreeni:

Kyykyt           3x 72kg
Jalkaprässi      3x 77kg
Takareidet      3x 45kg
Pakarapotku   3x 45kg
Maastaveto     3x 40kg
Pohkeet ja askelkyykyt treenaan ilman painoja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti