keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Workout Gear

Heips kaikki!
Tänään minulla on ollut kiireinen päivä ja juuri palasin salilta kotiin. Koko päivän olen laahunnut erilaisissa rakennus/sisustuskaupoissa äipän kanssa sillä meillä on vessa remontti käynnissä ja pitäisi saada se valmiiksi ja sisustettua ennen ensi viikkoa kun siskoni pääse ripille. Pysähdyimme Ikeassa josta taas kerran löytyi kaikkea kivaa ja samalla pieni kahvi-tauko siinä shoppailun lomassa. Ja sen jälkeen pyöräilin 10 kilometriä salille, tein perus koko-vartalon lihas treenin jonka jälkeen pyöräilin 10 kilometriä takaisin kotiin.
Ajatukseni oli että tänään kirjoitan treenivarusteista. Varusteet ovat olennainen ja tärkeä osa harjoittelua. Kunnon varustuksella treenikin sujuu paremmin.
Aloitan omista juoksukengistä, tällä hetkellä juoksen Asicsen Gel Nimbuksilla. Näissä kyseissä kengissä on todella hyvä juosta enkä todellakaan voi valittaa. Kanta- ja päkiävaimennus on huippuluokkaa ja tämä kenkä on palkittu moneen otteeseen parhaaksi juoksukengäksi.
Kuvassa on Asics Gel Nimbus 12, joista minulla on uudempi malli. Kuva: Google
Seuraavana tärkeys järjestyksessä löytyy juoksutrikoot ja urheiluliivit. Itselläni juoksutrikoita löytyy pitkinä ja capri-mallisina, Adidaksen ja SOC- merkkisinä. Olen kokenut SOC:in trikoot parhaaksi. Ne hengittävät hyvin ja istuu hyvin pepulla ja jaloilla. Hinta on keskiluokkaa joten se on plussaa. Seuraavaksi ostoslistallani on Niken värikkäät juoksutrikoot. Nykyäänhän myös esim. H&M  ja Gina Tricot myy treenivaatteita jotka ovat kuulemma ihan hyviä hintaa katsoen. Tämä on hyvä vaihtoehto jos trikoisiin ja treenivaatteisiin ei halua satsata montaa kymppiä rahaa.
Ja urheiluliivit ovat naisille tärkeät. Mikä sen ahdistavampaa kun huonot liivit ja rinnat ei pysy paikoillaan. Itselläni on Niken liivit joista olen tykännyt todella paljon istuvuuden takia. Näitähän saa myös todella ihanissa väreissä ja tällä hetkellä minulta löytyy pinkkejä. Mutta tässä alennusmyyntien aikaa hiippailin Gina Tricotissa jossa näin ihanat oranssit ja mustat treeniliivit, päätin kokeilla ja hyväksi olen kokenut kyseiset liivit. Ja kaiken lisäksi ne maksoivat vain 7 euroa.

Tälläiset pinkit löytyy minulta. Kuva: Google


Treenipaitoja ja toppeja löytyy vaikka kuinka paljon. Niitä on eri merkkisä ja mallisia. Lemppari näissä on Adidas. Koska olen musiikin ystävä ja en voi treenata ilman motivoivaa musiikkia niin käytän Biitin puhelinsuojaa Iphonelle. Tämä maksoi stadiumissa muistaakseni 19,90 ja värivalikoimaa löytyy, mutta pinkkiä kun diggaan niin tottahan toki se on pinkki! :)
Salikenkiä löytyy kanssa vaikka minkälaisia ja hintaisia, tässäkin minulla on Asicset, Gel Blade malli. Tämä ei ole periaatteessa salikenkä vaan sisäpelikenkä. Käytän niitä sillä niihin olen teettänyt pohjalliset ortopedillä polveni takia.
Tässä on nyt oma näkemykseni tärkeistä varusteista, mistä treenivaatteista ja kengistä te tykkäätte?
Vetäydyn tästä suihkuun ja katsomaan Carrien Päiväkirjaa. Öitä kaikille!

 -BettinaEi kommentteja:

Lähetä kommentti