tiistai 7. tammikuuta 2014

30 day squatchallenge

Aloitin uuden treenivuoden kunniaksi myös uuden kyykkäyshaasteen. Joskus aiemmin kokeilin " 22 squats - 22 days"- haastetta ja nyt oli aika kokeilla jotain rankempaa. Silloin en huomannut mitään ihmeellistä kehitystä, mutta tämä onkin jo huomattavasti rankempi versio. Kuten kuvasta näkyy, kyykyt kivasti pitenevät viidellä ja lopussa kyykkyjä saa jo vääntää kiitettävät 250 kpl. Itse tein tänään 75 eli päivässä kuusi ollaan menossa. Vielä toistaiseksi olen pystynyt tekemään kyykyt yhteen putkeen, mutta huomenna jalkapäivän jälkeen islee varmasti stoppi. 

Kyykyt teen ilman painoa ja myös orjallisesti päivien mukaan. Ei siis auta selittelyt jalkatreeneistä, mutta onneksi kuitenkin saliohjelman rankin viikko osui näin alkuun. Alkavat jalat olla aika uupuneita noin pitkän sarjan jälkeen, mutta vielä on jaksettu mennä ilman taukoa. 

Tämä haaste on siis osa Treenaa tosissasi-tammikuuta, jolloin olen luvannut antaa kaikkeni ja nähdä mitä kuukaudessa voin saavuttaa. Todennäköisesti en saavuta kovinkaan paljon, mutta uskon että treenirytmi pysyy yllä näin paremmin. Kuitenkin kun mukaan on lisätty ruokavalio ja herkuttomuus, muutoksia pitäisi kuukaudessa huomata. 

Jos haluatte haastaa itseänne, lähtekää rohkeasti mukaan! 

2 kommenttia:

  1. Mä taas ajattelen, että mitä vähemmän toistoja sen parempi :) Tuo näyttäis olevan enemmän rasvanpolttotreeni mutta muotoa pakaraan saa isoilla painoilla ja vähemmillä toistoilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen tätä normaalin treenin lisäksi täysin ylimääräisenä juttuna :)

      Poista