maanantai 27. tammikuuta 2014

Treenaa tosissasi-Tammikuu: Viikko 4

Neljäs viikko on nyt takana treenaamista ja jo viime viikolla oli huomattavissa pientä turnausväsymystä. Tällä viikolla väsymys ja lepo otti vallan ja kokonaissaldo treeneissä jäi kolmeen vaikka neljä oli tavoitteena. Kuitenkin joka päivä tänä vuonna olen ollut joko töissä, lisää töissä ja päälle vielä koulussa, joten ehkä oli aika hieman hellittää. Toisaalta olo tuntuu epäonnistuneelta, mutta toisaalta olo tuntuu paremmalta näin. Kumpaa se sitten on?

Treeneissä tällä viikolla oli vuorossa ensimmäinen normaali saliviikko, joten punttien ja täysien sarjojen pariin tehtiin taas paluu. Koska viime viikolla oli jo havaittavissa lepsuilua, jalkatreeneissä lisäsin extrasarjat, jolla jo enteilin selkeästi tulevaa. Ehkä ei pitäisi olla itselleen niin ankara, mutta lupaus oli lupaus ja tässä välissä tunnustan myös kyykkyhaasteen epäonnistuneen. Joka päivä kyykkääminen teki lihakset niin kipeäksi, että päätin suosiolla jättää sen tekemättä. Loppua kohti jo lähestyvät 200 kyykkyä per päivä ja normaalit treenit päälle = ei hyvä yhdistelmä.

Treenitunteja tuli kuitenkin ihan kiitettävästi, melkein kuitenkin 4 vain kolmesta salikerrasta huolimatta. Kaloreita viikolla polteltiin n. 1200 kcal, joten lienee ihan ok saavutus kahdella käsipäivällä varustettuna.

Syömisen puolesta tämä viikko lähti vähän lapasesta, sillä viikonloppuna tuli syötyä horneteita, nuggetteja sekä vielä päälle yksi pizza. Onneksi sentään löysin lisäravinteet proteiinilisänä tähän viikkoon, joten ehkä pystyn elämään itseni kanssa. Ehkä kaikin puolin yksi hieman hellempi viikko tekee kropalle ja etenkin mielelle hyvää niin nyt sitten taas jaksaa vaikka kohtahan tammikuu onkin jo ohitse. Onneksi sentään eilen oli työpäivä kaupalla, joten koko päivä tuli sentään käveltyä.

Tuloksia olen saanut jonkin verran, mutta enempää en niistä paljasta vielä, sillä nyt lähtee vika täysi treeniviikko käyntiin ja vielä on aikaa tsempata. Luin myös jostain blogista, että ketään ei kuulemma kiinnosta toisten lähteneet kilot eikä sentit, kuka voi todeta että onko näin?


2 kommenttia:

 1. Kyllä ne lähteneet kilot ja sentit kiinnostaa.
  Liekkö sitten olen ainoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, jotenkin tuntuu että treeniblogeissa se edistyminen ja paikallaanjunnaaminenkin on jokseenkin oleellista tietoa :D Kuka sitä jaksaisi lukea jos koskaan mikää ei muutu? Itse ainakin saan motivaatiota siitä kun muut ovat onnistuneet pudottamaan painoa ja saamaan jenkkakahvat pois.

   Poista