perjantai 10. tammikuuta 2014

Better Bodies salihanskat

Sain vihdoin viime viikolla tilattua Fitnesstukun kautta itselleni uudet salihanskat. Olin nähnyt kyseiset hanskat kaverini Facebookissa ja tiesin samantien että haluan samanlaiset. Kyseiset hanskat löydät täältä ja nimeltään hanskat ovat Better Bodiesin Women's Fitness Gloves Black/Pink. Hintaa hanskoilla on ainoastaan 19,90€ + mahdolliset postikulut.


Kuten kuvista näkyy, uudet hanskat sopivat loistavasti muun treenivarustuksen kanssa yhteen. Omat hanskani ovat kokoa S ja ne olivat juuri sopivat. Sen mitä ehdin tänään näitä testata, pito oli hyvä eivätkä kämmenet päässeet hikoamaan liiaksi. Huomenna hanskat pääsevät ensimmäiseen tositestiin, sillä vuorossa on mave. Useimmiten ongelmana on raskaimmissa sarjoissa se, kun sormissa ei ole tarpeeksi puristusvoimaa vaikka rautaa nousisi varmasti enemmän. Tähän mennessä olen hankintaani enemmän kuin tyytyväinen. Vaikka olenkin "väline"urheilua vastaan, nämä vain parantavat ainakin omaa harjoitteluani. Täytyy myöntää, että olen sen verran turhamainen etten halua myöskään että kämmeneni näyttävät siltä, että käyn nostamassa paljon rautaa. Käsivarret sitten ovatkin aivan eri juttu! 

Millaisia lisävarusteita te käytettä treeneissä vai menettekö täysin "luomuna"?

4 kommenttia:

 1. Kiinnostuin blogistanne :)
  Kirjoittelen itsekin jonkun verran tällä hetkellä tämäntapaisesta aiheesta, kun kiinteytän kroppaa raskauden jäljiltä :)

  VastaaPoista
 2. Nuohan on nätit ja sopisivat munkin treenivarustukseen :) Vaikka ei rautaa tulekaan nostettua, niin menee kädet ihan rakoille jos niillä tekee yhtään mitään. Tarvitsee siis harkita näiden tilausta. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehottomasti :) omatkin kädet ovat kiittäneet näistä!

   Poista