tiistai 14. tammikuuta 2014

Treenaa tosissasi-Tammikuu: Viikko 2

Nyt tosissaan treenaamista on takana 2 viikkoa ja kohta puoliväli häämöttää. Tästä tahti ei kuitenkaan hidastu, päinvastoin. Miten sitten viime viikko sujui?

Vuorossa oli saliviikoista raskain ja kaikki sarjat on tarkoitus tehdä täysillä sekä piippuun asti. Tavoitteessa onnistuttiin ja lihaksetkin saatiin kipeiksi. Päivät vaihtelivat hieman normaalista eli treenit alkoivat  maanantain 10 tuntisesta työpäivästä johtuen vasta tiistaina. Tiukkaa kyllä teki lähteä lauantaina salille ennen työpäivää, mutta itsekuri piti ja treenattua tuli kunnolla.

Muutoin treenit olivat samat kuin viime viikolla ja salilla tuli käytyä 4 kertaa. Tavoite siis täyttyi ja kyykkäyshaasteessakin pysyttiin perässä. Syöminen pysyi myös kurissa ja ainoastaan lauantaina tuli syötyä dippivihanneksia Putouksen kunniaksi. Lauantaina olisi ollut myös elämäni tilaisuus repsahtaa niin tipattoman kuin herkuttomankin puolesta, sillä työpaikallani vietettiin myöhäisiä pikkujouluja. Tarjolla oli hyviä viinejä, siideriä ja olutta sekä jälkkäriksi Pannacottaa. Kuitenkin pysyin suunnitelmissa ja herkut jäivät väliin.

Kalorinkulutus ei tällä viikolla yltänyt aivan viime viikkoon, sillä saldoksi jäi 1600 kcal. Crossaaminen jäi tällä viikolla hieman vähemmälle, sillä tein pari työvuoroa kaupalla, josta kertyy mukavasti kävelyä ja muuta hyötyliikuntaa työvuoron aikana. Torstaina olin kovasti lähdössä salille, mutta työvuoroista johtuen pakotin itseni pitämään yhden lepopäivän jolloin en tee yhtään mitään, sillä myös se lepo on tärkeää.

Kokonaisuudessaan olen tyytyväinen itseeni treenaa tosissasi-tammikuun suhteen. Välillä kohdalle on jo osunut heikompia hetkiä, mutta olen suunnittelulla saanut pidettyä treenirytmin yllä. Tällä viikolla vuorossa on vain kevyet sarjat salitreenin suhteen, joten tällä viikolla ajattelin lisätä ohjelmaan runsaasti juoksua, crossaamista sekä Elixian uutuustunnin Heartbeatin, jotta salilla tulee oltua pidempään kuin 15 minuuttia kerrallaan. Hyvää treeniviikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti