torstai 9. tammikuuta 2014

Treenaa tosissasi-Tammikuu: Viikko 1

Tunnollista treenaamista on nyt takana yksi viikko ja sain pidettyä itseni aisoissa. Salilla tuli käytyä vaaditut 4 kertaa ja voin olla itseeni oikein tyytyväinen. Yhtenä lauantaina sorruin syömään pizzan, mutta kaloreita ei kyseiseltä päivältä pitäisi tulla kuitenkaan liikaa, sillä muu syöminen oli vastaavasti kevyttä ja terveellistä.

Kuntosaliohjelmassani oli vuorossa toiseksi raskain viikko, mikä tarkoitti keskisuuria ja hieman lyhyempiä sarjoja. Otin jo varaslähdön uuteen treenikauteen aloittamalla treeniviikon viime vuoden puolella maanantaina, sillä halusin saada kokonaisen treeniviikon heti alkuun.

Maanantaina sekä tiistaina ahkeroin vuoden viimeiset salit ylävartalo- ja jalkatreenien muodossa. Maanantaina crossasin myös puoli tuntia normaalin alkulämmön sijasta, sillä halusin hieman korkeamman kulutuksen kyseiselle päivälle. Jalkapäivä oli muuten ihan normaali, mutta lisäsin sarjaan vielä yhden takamukseen ja alaselkään ottavan liikkeen, jonka nimeä en nyt osaa teille kertoa. Kuitenkin liike tehdään ristikkäistaljassa nilkkaremmillä ja siinä potkaistaan taaksepäin.

Torstaina ja perjantaina treenit jatkuivat samoilla seteillä eli torstaina tein ylävartalotreenin sekä perjantaina alavartalon. Nyt mukaan kuvioihin oli astunut vielä kyykkäyshaaste ja jalat huusivat hoosiannaa perjantaina. Torstaina tuli crossattua taas extraa ja johan jäi hyvä mieli.

Syöminen ei viime viikolla lähtenyt käsistä pizzaa lukuunottamatta ja en jaksanutkaan sitten pitää ruokapäiväkirjaa vaikka aluksi näin oli tarkoitus tehdä. Todennäköisesti välillä tuli taas syötyä liian vähän, mutta tätä paikatakseni ostin kunnollista kuiturikasta kaurapuuroa kotiin. Tosin vieläkään en ole sitä jaksanut kokeilla, mutta kyllä tässä ehtii vielä!

Viikon treenisaldo oli tiukat 4 tuntia ja 1800 kulutettua extrakaloria + jälkipoltto, joten ihan mukavastihan tuo meni. Herkkulakkokin on pitänyt ongelmitta ja eilen töissä tuijottelin täyttä Geishakippoa siitä mitään kuitenkaan himoitsematta. Jotain edistystä siis tapahtuu. Nyt sitten vain kunnialla seuraava viikko yhtä putkeen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti