maanantai 20. tammikuuta 2014

Treenaa tosissasi-Tammikuu: Viikko 3

Totisia treenejä on nyt takana 3 viikkoa ja edelleen treenit ovat sujuneet hyvin. Edelliselläkin viikolla tuli käytyä salilla luvatut 4 kertaa ja pystyin myös tekemään ylimääräiset juoksutreenit kevyen saliviikon lisäksi jotta treenit ei jää liian kevyiksi. 

Muutoin takana on siis tavallinen saliviikko, mutta kaikkia liikkeitä tein vain yhdet sarjat. Ensimmäisenä päivänä eli maanantaina kävin hieman tutustumassa viholliseeni juoksumattoon ja hyvin se juoksu siinäkin kulki. Hieman vieressä hölkkäävä Suvi hidasti tahtia, mutta kuntoni oli selkeästi noussut. Pystyin kuitenkin vielä puhumaan puuskuttamatta sykkeellä 170, joten tuskin ihan rapakunnossa ollaan. Kokonaisuudessaan juoksumatolla tuli vietettyä 40 minuuttia ja kilsoja kertyi hieman yli 5. 

Tiistaina olin testaamassa Elixian pressitilaisuudessa heidän uusinta ryhmäliikuntatuntiaan eli Elixia Heartbeatia, joka on 30 minuutin intervallitreeni. Nopeaa ja tehokasta siis. Tunti oli loistava ja siitä kerronkin teille huomenna lisää omassa postauksessaan. 

Torstaina oli aika taas kiusata Suvia tunnin crosstrainingilla ja vaikka hänestä tuntuikin että tunti on liikaa, hyvällä tsempillä selvittiin loppuun asti. Itselleni tunnin crossaaminen on jo tuttua puuhaa, sillä aiemmin tapanani oli maanantaisin käydä katsomassa Suomen Huippumalli haussa samalla crossaten, mutta kun sarja loppui, tapakin tuli päätökseen. Silloin tällöin tulee kyllä pakotettua itsensä Spinningiin ettei vaihtoehtoinen liikuntaa jää välistä. 

Perjantaina pidin vapaapäivän töistä sekä koulusta ja tarkoitukseni oli mennä salille. Kuitenkaan en vain yksinkertaisesti kyennyt, joten treenit jäivät välistä. Kuitenkin kun olen tunnollinen, menin sitten salille lauantaina ennen peliä, sillä laiskuus ei ole mikään syy jättää treenejä välistä. Onneksi menin, sillä kyllä olisi hävettänyt myöntää että jo kolmessa viikossa laiskuus otti vallan. 

Kokonaisuudessaan viikon treeneistä jäi hyvä mieli ja ensi kuussa sitten uskaltaakin sitten lähteä tyttöjen kanssa SnowRunFestiin. Kyseessä siis 5 km lenkki lumisella esteradalla Hietsussa, can't wait! Juoksutreenien aikana kaloreita tuli poltettua yhteensä 1700kcal sekä salilla huhkittiin 3,5 tuntia. Hyvää alkavaa treeniviikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti