tiistai 25. helmikuuta 2014

Tankkausviikonloppu

Viikonloppuna oli tiedossa hieman herkuttelua (ei silti karkkeja, se lakko pitää edelleen), sillä serkkuni kävi meillä lanittamassa yhden yön ja lauantaina olikin Armin Van Buurenin keikka. Viikonloppuun sisältyi siis paljon siihen normaalisti kuulumatonta, kuten mm. alkoholituotteita, muumilimua sekä muutoinkin hiilareita. Koska tämä vuosi ollaan menty suurimmaksi osaksi terveellisellä ruokavaliolla, nyt oli aika laittaa kropalle hieman ylimääräistä haastetta kehiin.

Cykelpumpa
Perjantaina oli tosiaan lanit ja silloin syötiin jo perinteeksi muodostuneita tortilloja. Aluksi ajattelimme vielä noudattaa hiilaritonta ruokavaliota, mutta sitten serkkuni siiderit kutsuivat liian vahvasti ja sorruimme alkoholituotteiden mukana myös muulle hiilarilinjalle. Mitään övereitä millään tasolla ei tullut vedettyä onneksi.


Lauantaina keikan jälkeen tuli käytyä vielä testaamassa Suomen Burger King ja täytyy sanoa että kaikilta muilta osin paitsi hinnan osalta oli suuri pettymys. Itse en ole koskaan ymmärtänyt BK hehkutusta ja miksi esimerkiksi laivalta on pitänyt jaksaa raahautua käymään maissa Ruotsissa sen takia, joten suuria en odottanutkaan.



Sunnuntaina kävimme vielä käyttämässä töistä saamani joululahjakortin Chicosissa ja täälläkin tuli hieman mätettyä. Ruuaksi valikoitui Ribsit, sillä näitä himoitsin jo aiemmin viikolla. Karpillahan näitä saisi periaatteessa syödäkin ilman tuota ranskiskasaa ja hieman vähemmällä kastikkeella. 

Kaloreitahan tässä tuli aivan tarpeeksi ja tietysti hiilareiden mukana painokin nousi melkolailla takaisin omiin lukemiinsa. Kuitenkin parin viikon karpin aikana kokonaisuudessaan kiloja ehti tippua 3, mutta nyt viikonlopun megamättöjen jälkeen niistä pari tuli takaisin. Nyt tosiaan mennään uudestaan karpilla ja kävinkin tänään pikaisella lenkillä kauniin sään inspiroimana. Tarkoitus olisi alkaa juoksemaan enemmänkin, jotta saisin salitreenin lisäksi muutakin liikuntaa. Kävin juoksemassa sen tutun viiden kilometrin lenkin ja huomasin ilokseni, että aikani oli parantunut viime syksystä kahdella minuutilla! Aikaisempi ennätykseni oli 29min 20sec ja nyt aikaa kului ainoastaan 27min 43sec. Jotain kehitystä on siis tullut vaikka itsestäni tuntui että ihan yhtä hitaasti mentiin kuin aiemminkin. Keskivauhti kuitenkin näytti olevan 10.2 km /h ja kaloreita ehdin kuluttaa 340, joka on tuossa ajassa mielestäni melko paljon. Sykkeet olivat myös ihan yhtä taivaissa keskisykkeen ollessa 178 ja maximisyke oli puolestaan 185. Vauhtia siis riitti!

4 kommenttia:

  1. Oih olit Armin Van Buurenin keikalla? Mä oon niin kade :D
    Ja se BK oli kans vähän niin ja näin kun kävin siellä. Olihan se ihan hyvää vaihtelua, mutta odotin siltä kans enemmän. Kyllä se vaan on niin, että se maistuu ainoastaan siellä Usan puolella hyvältä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Armin oli kyllä ihan huippu! :)

      BK saa tosiaan jäädä nyt Ruotsin puolelle ja sun tapauksessa sinne Jenkkeihin :D

      Poista
  2. Aloin vähän aikaa sitten seuraamaan sun blogia ja oon nyt lukenu näitä sun postauksia tosi paljon. Mun mielestä sulla on tosi hyviä treenejä. Oon kokeillu paria sarjaa ja ne on ollu hyviä! Oon myös etsiny hyviä ruokavinkkejä ja haluisin kuulla miten sä syöt kesällä? Huomasin et Hikikinkulla on käynnissä kisa, missä pitää keksiä kesäinen herkku, joka sopii meille linjoistamme huolehtiville ;) Haluisin tosi paljon nähdä (ja maistaa:D ) millaisen herkun sä tekisit!

    Aurinkoista kesää:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon kehuista ja hyvä että treenit on tehonnu sielläkin! :) Voisin tehdä oikeastaan vaikka kokonaisen postauksen kesäruokavaliosta, kun se on melko ajankohtainen aihe. Täytyykin käydä kurkkaamassa kisa ja miettiä minkälaisen herkun keksisin!

      Poista