maanantai 29. syyskuuta 2014

Bikinichallenge: Maanantaimittaus viikko 8

Viime viikolla maanantaimittaus jäi tarkoituksella välistä, sillä pari viikkoa sitten tutustuttiin kehonkoostumusmittaukseen. Muutoinkin viikottainen mittaaminen on hieman turhauttavaa, mutta nyt kun siitä on tullut jo tapa niin sillä jatketaan vielä pari viikkoa.

Bikinichallengea on nyt 8 kokonaista viikkoa takana ja kaikin puolin haaste on sujunut hyvin. Ylimääräistä lepoa olen joutunut ottamaan kovan rasituksen vuoksi jo heti alkuun ja Oulussa ollessani jouduin soveltamaan ruokavaliota, mutta reissussakin pyrin syömään mahdollisimman oikein. Koska aina syöminen ei ollut niin helppoa (lue: syöminen ravintolassa), karsin aterioista pääasiallisesti hiilarit pois, jotta edes vähän tulisi tasoitettua ruokavaliota. En kuitenkaan usko, että dieetistä "lipsumisella" oli sen suurempaa haitallista vaikutusta vaan päinvastoin. Kroppa sai selkeästi lisää energiaa ja rasvaakin oli palanut entiseen tahtiin.

Ja sitten ne mitat:

Rinnanympärys: 88cm (88cm)
Rinnan alta: 72cm (73cm)
Vyötärö: 70cm (70cm)
Navan kohdalta: 82cm (83cm)
Lantio: 94cm (94cm)
Reisi: 55cm (56cm)Hauis: 29cm (29cm)

Paino: 61,3kg (61,9kg)

Alimmillaan paino on käynyt 60,5 kilossa, mutta painollahan ei ole tässä haasteessa mitään merkitystä. Oikeastaan vaaka saisi lentää kokonaan mäkeen, sillä väliä on vain senteillä sekä kiinteytyvällä kropalla. Alan itsekin huomaamaan oikeasti eron entiseen, sillä kyllä ne jenkkikset sieltä vaan sulaa. Huomaa kyllä että sieltä on jo lähtenyt paljon pois ja se, mitä siellä on vielä jäljellä, on muuttunut sellaiseksi pehmeän rakeiseksi rasvaksi eli loputkin ovat sulamassa hyvää tahtia. 

Kokonaisuudessaan rasvaa on lähtenyt nyt kehosta n. 4 kiloa, mutta tarkempiin kehonkoostumustuloksiin en voi tässä mennä, sillä en saanut tulostetta viimeksi mukaani. Toivottavasti saan sen keskiviikkona kun minulla on taas treenit PT:ni kanssa. Ensi viikolla onkin sitten viimeinen tapaaminen ja myöskin viimeinen kehonkoostumusmittaus. 

Vielä tosiaan on kaksi viimeistä viikkoa jäljellä, joten on aika iskeä viimeiset vaihteet silmään. Mietin pitkään millä tavoin jatkan valmennusta ruuan suhteen loppuun, mutta päädyin jatkamaan samalla hyväksi todetulla rungolla eli mitään hiilarivähennyksiä en itse aio ottaa käyttöön. Rasva on kuitenkin palanut täysin suunnitellusti, joten pienemmällä hiilarimäärällä niin ei välttämättä tapahdukaan. 

Voisin jossain välissä ottaa aamusella taas uudet kuvat, sillä niistähän sen edistymisen näkee itsekin parhaiten. Tänä aamuna kuitenkin kaikki aika meni mittanauhan etsiskelyyn kun oli kiire töihin treenauttamaan asiakasta. Tälläisillä tuloksilla tosiaan mennään ja tsemppi jatkuu vielä pari viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti