lauantai 13. syyskuuta 2014

Bikinichallenge: Tankkauspäivä

Nyt on siis monen dieettaajan unelmapäivä koettu, nimittäin tankkaus- eli cheattipäivä. Tämän päivän aikana sai syödä mitä huvittaa ja kutakuinkin niin paljon kuin huvittaa. Oudointa itselleni oli kun sai syödä milloin huvittaa eikä tarvitsenut miettiä kellonaikoja paljonko edellisestä ateriasta oli. Pidin tankkauspäivän maanantaina, sillä silloin minulla oli pitkästä aikaa myös ensimmäinen täysin vapaapäivä.

Untitled

Aamu alkoi croissanteilla, joita odotin ehkä eniten koko tankkauksessa. Myös suurinta herkkuani mozzarellaa ja ilmakuivattua kinkkua pääsi lautasellni vanukkaan kanssa, mutta mozzarella oli kyllä pettymys. En oikein käsittänyt miksi odotin sitä niin paljon ja kokemus ihanasta, rasvaa sisältävästä juustosta jäi hieman vaisuksi. Ohjeiden mukaan tankatessahan kaikki vanukkaat olivat sallittujen listalla ja itse päätin pitää tankkauksen kutakuinkin ohjeiden mukaisena enkä sortunut ylilyönteihin, kuten esimerkiksi mäkkärissä käyntiin. Kiellettujä aineita olivat esim. suklaa ja juurikin mäkin rasvaiset mätöt.

15223023022_74bfc6b95f_o

Tankkaus jatkui lounaalla Classic Pizzan Phangan Loverilla, mutta jo pizzan puolessa välissä iski ähky. Yleensä tämmöisen vähän ohuemman pizzan pystyy syömään suht hyvin, mutta nyt tosiaan puolessa välissä tuli jo stoppi. Hetken tauon jälkeen kuitenkin jaksoin sitten pizzan loppuun hyvillä mielin :)

image

Ja mikäpä olisi tankkaus ilman Makuunin jättipussia <3 Irtokarkit olivat myös sallittujen listalla.

15223339755_7b5bbb6bf3_o

Iltapalaksi sitten söimme Samin kanssa vielä tortillaa, sillä piti keksiä jotain mihin saan juustoa mukaan. Feta- ja Valion uusi TexMexjuusto pääsivät kokeiluun ja eipä tarvinut pettyä.

Olo oli kyllä tankkauspäivän aikana melkoisen täysi, vaikken oikeasti edes syönyt niin paljoa. Kai se on sitten tuo erilainen ruokavalio, joka vaikuttaa tähänkin. Nyt tankkauksen jälkeen tämä mättäminen ei yllättäen näkynyt ulkoisesti turvotuksena eikä liioin myös painossa, joten niiltäkin pettymyksiltä vältyttiin. Usealla kanssasiskolla on tullut vatsa kovin kipeäksi syömisestä ja jopa rajua pahoinvointia, mutta itse selvisin siis ilman mitään. Nyt on menossa kevennetty viikko, joka tarkoittaa sitä, että muista aterioista on lepopäivinä karsittu hiilareita, jotta tankkauksen pitäminen on mahdollista. Kenties tässä voi vielä pitää toisen tankkauksen ennen bikinin loppua ja aikaahan tässä on enää päivän yli 4 viikkoa. Nopeasti ja kivuttomasti on siis dieetti sujunut. Mitään lipsumisiakaan ei ole tankkauksen jälkeen ollut ja motivaatio on taas korkealla!

2 kommenttia:

  1. Uusi lukija ilmoittautuu! :) Just oon koko päivän miettinyt, miten mun ei tee yhtään mieli perinteisiä lauantaiherkkuja ja nyt sä sit läväytät tämmösiä kuvia mun ruudulle :'D Kauppareissun yhteydessä taitaa tullakin mutka myös Makuuniin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, sori herkuista :D Mulla oli kans tänään vähän vaikeeta keksiä herkkuja illalle, mut tein sit kurkkusiivuja mis on suolaa ja pippuria :) Mun seuraava mutka makuuniin tulee kyl sit heti 13.10 ku dieetti loppuu virallisesti, mut enköhä siihe asti pärjää! Kiva myös kun jäit lukijaksi, tervetuloa! :)

      Poista